Skip to content

Porumbelul lui Prince a murit, dupa ce a trait 28 de ani. Cantaretul diviniza porumbeii si le-a inclus sunetele pe albumul “One Nite Alone”.

Porumbelul, o femela de culoare alba, purta numele Divinity. Aceasta a trait 28 de ani, mult peste media de varsta a porumbeilor. Pasarea traia la Paisley Park, resedinta ce a apartinut fostului artist american, transformata in anul 2016 in muzeu. Divinity era foarte iubita de fanii lui Prince. 

Artistul credea ca porumbeii lui, „Divinity“ si „Majesty“, pot sa cante. De altfel, artistul si-a creditat porumbeii cu „cantat ambiental“ pe albumul „One Nite Alone“, acolo unde se pot auzi sunetele scoase de cele doua pasari.

Prince a murit in aprilie 2016, la varsta de 57 de ani. Cauza decesului a fost o supradoza accidentala de analgezice opioide, autoadministrate de muzician.

Fosta resedinta a lui Prince, Paisley Park, transformata in muzeu, se intinde pe o suprafața de 5.000 de metri patrati, in apropiere de Minneapolis. Vizitatorii pot vedea studioul de inregistrari, unde de altfel Prince a fost gasit fara suflare, sala de spectacole si NPG Music Club, un spatiu tinut secret de artist.

Muzeul Prince expune mii de obiecte personale care i-au apartinut artistului, mai ales tinutele sale de scena, instrumente si masini.

Citește în continuare