Skip to content

La Sibiu, s-au pus in vanzare biletele pentru Carnavalul Filarmonicii. Va avea loc intre 11 si 14 februarie, la Sala Thalia. Vor fi patru zile de concerte simfonice, opera, dar si tango argentinian

A doua editie a Carnavalului Filarmonicii, organizata de Filarmonica din Sibiu, va cuprinde un carnaval simfonic, Opera Boema, un concert cu trupa Hara si o seara de tango argentinian.

Pe 11 februarie, ziua deschiderii carnavalului, va avea loc un concert simfonic. Vor fi invitati solistii Sorin Petrescu, Doru Roman si Marko Ristic, alaturi de muzicienii din Orchestra Filarmonicii Sibiu si dirijorul Tiberiu Soare.

Pe 12 februarie, spectatorii se vor bucura de un spectacol de opera, “Boema”, de Giacomo Puccini.

Va fi o coproductie Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Brasov si Opera Nationala din Cluj.

Sambata, pe 13 februarie, pe scena Filarmonicii din Sibiu vor urca membrii formatiei Hara.

Pe 14 februarie, va fi o seara dedicata tangoului argentinian. Trio Nuevo – Laura Ristic-Roman (vioara), Marko Ristic (bayan, bandoneon) si Andreea Olariu (pian) vor interpreta lucrari semnate de Astor Piazzolla, Angel Villoldo, Leroy Anderson, Joaquin Valverde, Richard Galliano si Carlos Gardel. Pe scena vor intra si dansatorii de la Scoala de tango argentinian „La Calesita Tango Sibiu”.

Organizatorii anunta ca la toate evenimentele carnavalului, masca este obligatorie, iar cele mai frumoase si inventive masti vor fi premiate.

Evenimentul se va desfasura cu prezenta publicului, in limita a 30 % din capacitatea salii, respectand toate normele sanitare in vigoare. Biletele pentru toate evenimentele sunt puse in vanzare online, pe platforma iabilet.ro si la Casa de bilete a Salii Thalia, la preturi cuprinse intre 15 si 80 de lei.

Citește în continuare