Skip to content

Se filmeaza sezonul doi The Morning Show cu Jennifer Aniston si Reese Witherspoon. Aniston a implinit astazi 52 de ani, galerie foto cu transformarile ei

La Los Angeles se filmeaza sezonul 2 al serialului “The Morning Show” care vorbeste despre munca din spatele unui program matinal de televiziune si le are in rolurile principale pe Jennifer Aniston si Reese Witherspoon.

Alaturi de ele este Billy Crudup in postaza unui prezentator tv care e inlaturat de reteaua la care lucreaza pentru ca e acuzat de agresiuni sexuale.

Serialul are la baza o carte celebra in America, semnata de Brian Stelter, Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV, un nonfiction despre disputa dintre cele mai mari doua prograematinale americane,  si este produs de Apple tv, compania care a semnat inca de la inceput pentru doua sezoane ale acestei productii.

In noul sezon apare si Julianna Margulies, iar informatiile care au fost anuntate se refera la rescrierea scenariului pentru a fi adaptat la pandemie. Vom avea deci un sezon 2 cu stirile adaptate in vreme de pandemie, dar care va continua abordarile cu perdea despre angajarile dubioase in televiziunile americane si despre agresiunile sexuale care au dus la miscarea #metoo.

Publicatia Deadline anunta in vara trecuta ca filmarile vor incepe in octombrie 2020, dar ele sunt abia acum in desfasurare, pe strazile din Los Angeles conform fotografiilor care au fost surprinse de paparazzi.

Atat Reese cat si Jennifer apar in cadrele din afara momentelor de filmare purtand masti de protectie, la fel ca si echipele tehnice.

Jennifer Aniston implineste pe 11 februarie 52 de ani. E fiica a doi actori, asa ca a inceput sa lucreze in industrie de la o varsta foarte mica.

A devenit foarte cunoscuta dupa rolul din Friend, Rachel Green, serial care a rulat in toata lumea intre 1994 si 2004 si care i-a adus Globul de Aur, un premiu Emmy, dar si o cota de popularitate pe care a exploatat-o foarte bine in anii care au urmat. E una dintre cele mai bine platite actrite din lume si in ultimii ani ati putut-o vedea in comedioare romantice – The Break up, Horrible Bosses, We’re the Millers.

Rolul din The Morning Show, primul sezon, i-a adus un Screen Actors Guild Award pentru interpretare, dar si doua Globuri de aur, unul pentru cea mai buna actrita intr-un serial si altul pentru cel mai bun serial de televiziune (in calitate de producator).

Iata cateva dintre transformarile lui Jennifer Aniston de peste ani.

Citește în continuare