Skip to content

Tye Sheridan si Ben Affleck sunt protagonisti in Dulcele Bar/ Tender Bar. George Clooney va regiza filmul biografic al jurnalistului care l-a convins pe Andre Agassi, cu aceasta carte, sa-i scrie biografia

 

Vin noi informatii de la productia unuia dintre cele mai emotionate filme pe care le vom vedea anul viitor: Tender Bar regizat de George Clooney. 

Au fost anuntati actorii din rolurile principale, din povestea adolescenei jurnalistului J.R Moehringer care a fost parasit de tata, un DJ celebru, si a incercat sa gasesca un mentor masculin in clientii din barul unchiului lui.

Tye Sheridan,  pe care publicul il cunoaste din filmul lui Steven Spielberg „Ready Player One”, va fi Moehringer adolescent, iar Ben Affleck va fi unchiul lui, anunta The Hollywood Reporter.

Cartea Tender Bar, tradusa si la noi la editura Publica sub titlul Dulcele Bar, i-a adus un premiu Pulitzer lui Moehringer dar l-a si impresionat foarte mult pe tenismenul Andre Agassi care l-a contactat pe jurnalist pentru a-l ajuta sa-si scrie povestea.

La vremea lansarii cartii, Agassi a marturit ca a fost impresionat pana la lacrimi de dorinta personajului principal din carte de a fi iubit de tatal pe care nu-l intalnise, dorinta in care s-a recunoscut profund.

Dincolo de munca in ipostaza de actor, Tye Sheridan este fondatorul unei companii de tehnologie care produce aparatura care utilizeaza Inteligenta Artificiala, aparatura care poate ajuta producatorii independenti de film sa reduca substantial costurile in realizarea filmelor lor.

Biografia lui Andre Agassi, Open, scrisa in colaboare cu J.R Moehringer, e una dintre cel mai bine vandute biografii din lume, iar in Romania este un bestseller.

Citește în continuare