Skip to content

Bruno Mars are o trupa noua. Canta alaturi de Anderson Paak sub numele de Silk Sonic

Desi atipic pentru artistul Bruno Mars care nu a mai lansat nicio piesa recent, acesta a revenit in atentia presei internationale si a fanilor cu o veste neasteptata: lansarea unei trupe noi din care face parte alaturi de Anderson Paak.

Cei doi au anuntat deja pe retele de socializare faptul ca acestia vor lansa albumul in luna martie, mentionand ca primul cantec va fi public pe 5 martie. “Ne-am inchis si am facut un album. Trupa se numeste Silk Sonic. Primul cantec apare vinerea viitoare”, a scris Bruno Mars pe Instagram.

De asemenea, revista Variety noteaza ca ilustratia grafica apartine lui Bootsy Collins, membru al colectivului funk Parliament, ceea ce probabil inseamna ca este implicat si in proiectul Silk Sonic.

Anderson Paak a mai lucrat in trecut cu Bruno Mars, cand acesta a sustinut deschiderile de la turneul “24K Magic”, album care a primit trei premii Grammy, dar si ca parte din albumul grupului Chic, “It’s About Time”. Paak colaboreaza des cu alti artisti, cel mai recent duo fiind cu Justin Timberlake, pentru piesa “Trollz”.

Castigator a multiple premii Grammy si nominalizat la premiul Grammy la doar 21 de ani, Bruno Mars este cantaret, compozitor, si producator muzical, cu milioane de single-uri vandute in intreaga lume.

Albumul si single-ul sau, “24K Magic”, au atins simultan numarul 1 in Topul Albumelor si Single-urilor pe iTunes in timpul saptamanii de lansare. Mai mult, Mars este unul dintre putinii artisti care au scris si produs fiecare dintre cele mai bune hituri ale sale si au avut o piesa nr. 1 in Hot 100 din fiecare dintre primele sale trei albume de studio.

Cu sapte melodii care au ajuns numarul 1 in Hot 100, Bruno se alatura lui Elvis Presley, Phil Collins si Frankie Valli in topul global al celor mai ascultati artisti. Potrivit Billboard, Bruno Mars si-a marcat primele cinci #1 in TOP 100 mai repede decat orice cantaret, dupa Elvis Presley. In 2014, Mars a facut istorie la NFL cu cel de-al doilea cel mai vizionat show Super Bowl Halftime, care a inregistrat o audienta totala record de peste 115,3 milioane, fiind in acelasi timp cel mai tanar artist care a a avut un show solo la NFL Super Bowl Halftime. Ulterior, Mars s-a intors la Super Bowl in februarie 2017 pentru a concerta cu Beyoncé si Coldplay.

Citește în continuare