Skip to content

BRZRKR, benzile desenate imaginate de Keanu Reeves vor deveni subiectul unui film, dar si al unui serial de desene animate pe Netflix.

Netflix a preluat drepturile de difuzare de la Boom! Studios, care a publicat benzile desenate in urma cu doar doua saptamani. Keanu Reeves va juca in filmul bazat pe benzile desenate si va produce ambele proiecte, atat lungmetrajul cat si seria animata. Alaturi de el, vor fi producatori Ross Richie si Stephen Christy de la Boom! Studios, dar si Stephen Hamel. 

BRZRKR este povestea unui luptator nemuritor. Vreme de 80.000 de ani ii este urmarita lupta sa. Numele lui este “B”, este pe jumatate muritor, pe jumatate zeu. Dupa ce a cutreierat intreaga lume vreme de secole, isi gaseste intr-un final un loc al lui – incepe sa lucreze pentru guvernul american si se implica in acele misiuni prea violente si prea riscante pentru un muritor.

In schimb, B va primi raspunsul la intrebarea care il bantuie, cea referitoare la existenta sa plina de cruzime, de unde a pornit totul si cum ii poate pune capat. 

Pelicula va fi o adaptare a benzilor desenate, ce vor avea 12 numere, in vreme ce seria animata va explora elemente diferite din universul imaginat in BRZRKR.

Reeves a fost cel care a creat conceptul si povestea, lucrand cu artistii Ron Garney si Matt Kindt. Benzile desenate au fost extrem de cautate. Pe 3 martie au fost lansate si s-au vandut deja in 615.000 de exemplare.

Netflix va realiza serii animate si dupa alte productii ale sale. De exemplu, dupa Army of Dead va fi creat un desen animat dar si un prequel. 

Keanu Reeves a filmat anul trecut pentru “The Matrix 4”, data lansarii este 22 decembrie 2021. Urmeaza sa joace in “John Wick 4”, filmari ce sunt programate in aceasta primavara. 

Mai jos puteti citi mai multe despre filmarile la Matrix 4.

Citește în continuare