Skip to content

Keanu Reeves tuns zero pentru Matrix 4. Filmarie au reinceput de cateva zile in Berlin.

Keanu Reeves a aparut in week end-ul trecut pe strazile din Berlin, alaturi de prietena sa si a surprins pe toata lumea cu un nou look: ras in cap.

Actorul se afla in capitala Germaniei pentru filmarile celui de-a patrulea film din seria Matrix, unde le va avea in continuare partenere pe Carrie-Anne Moss si Jada Pinkett Smith, dar si colegi noi ca Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Brian J. Smith sau Priyanka Chopra. La aceasta noua pelicula vor lucra din nou si regizorii cascadori David Leitch si Chad Stahelski.

Filmului Lanei Wachowski, care a scris scenariul si il va si regiza, a intrat in lucru in ianuarie, prima parte fiind filmata in San Francisco, pandemia intervenind cand ar fi trebuit sa se mute in Berlin pentru filmari.

Initial se dorea continuarea filmarilor in vara, dar a fost nevoie de o amanare, nu atat din cauza pandemiei cat a faptului ca actorii din rolurile principale au avut nevoie de o pregatire sportiva intensa pentru a reintra in forma.

Reeves care are 57 de ani a fost fidel parului sau rebel multi ani, dar n-a refuzat niciodata  schimbare radicala pentru vreun rol.

In intelegerea pe care o are cu producatorii filmului, Reeves sta pe toata durata filmarilor in timpul saptamanii intr-un hotel cu toata echipa, iar in week end merge intr-o casa inchiriata unde este prietena lui.

Din considerente de securitate epidemiologica, niciunul dintre actori nu are voie sa se deplaseze undeva fara sa ceara aprobarea producatorilor si, in general, echipa a fost rugata sa reduca cat se poate de mult iesirile in aer liber daca sunt in oras si nu in parcuri.

Citește în continuare