Skip to content

Fiul de 10 ani al lui Vin Diesel va aparea in “Fast & Furious 9”. Va fi copilul Dominic Toretto (personajul lui Vin Diesel)

Este primul rol pe care joaca pe marile ecrane Sinclair, fiul lui Vin Diesel. Variety scrie ca pustiul a filmat deja scenele inca din 2019. In 2015, Alex McGee a jucat rolul lui Dom in copilarie, pentru “Furious 7”.

Filmarile la “Fast and Furious 9” au inceput in iunie 2019, la Leavesden Studios , din Hertfordshire, Anglia si s-au incheiat in noiembrie 2019.

Desi initial lansarea filmului fusese stabilita pentru vara trecuta, Universal a amanat lansarea pentru 2 aprilie 2021, apoi pentru 28 mai, iar cea mai recenta data anuntata pentru lansare este 25 iunie. Toate amanarile au fost cauzate de pandemia de Covid 19. Filmul a avut un buget de 200 de milioane de dolari, iar realizatorii vor sa il lanseze acum in cinematografe.

Justin Lin a regizat 5 filme din seria “Fast and Furious” si va regiza ultimele doua din serie. Desi povestea lui Dominic Toretto ajunge la final, vor fi realizate si cateva spinoff-uri despre personajele din film.

“Fast & Furious 9″ continua povestea din filmul precedent, lansat in 2017. Acum, Dom Torreto se va confrunta cu fratele sau mai mic Jakob (interpretat de John Cena), un asasin care lucreaza impreuna cu Cipher (interpretata de Charlize Theron). In film mai apar actorii Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang si Helen Mirren si este asteptat in cinematografe pe 25 iunie.

Franciza Fast and Furious a devenit una dintre cele mai profitabile serii cinematografice, cu incasari de peste 5,13 miliarde de dolari si un buget al productiilor din ce in ce mai mare, primul film a avut dificultati in a gasi vehicule care sa se incadreze in doar 2 milioane de dolari.

Astfel, producatorii au recurs la serviciile lui Craig Lieberman, care nu a tunat masinile, ci a improvizat si stilizat masinile ca sa arate spectaculos dar totodata sa se incadreze si in bugetul alocat si au optat pentru vehicule relativ accesibile, precum Mitsubishi 3000GT VR4 sau Toyota Supra. O alta provocare a fost sa suplimenteze numarul de masini si de decoruri si pentru cascadori.

De altfel, masinile din filmele Fast and Furious au starnit adevarate pasiuni pringtre iubitorii de masini.

Un fan din Canada a modificat 24 de masini care seamana cu cele aparute in seria de filme Fast and Furious, devenind astfel cel mai mare colectionar de masini-replica al seriei. Povestea colectiei lui o puteti citi aici:

Citește în continuare