Skip to content

Flori direct de la producatori – de unde puteti cumpara flori in ghivece dar si flori taiate, bune de aranjat acasa

Au venit in sfarsit zilele calde, potrivite pentru facut planuri de gradinarit, Va prezentam in continuare cateva idei – sere unde puteti merge pentru a cumpara ghivece de flori, dar si flori taiate, pentru vaze.

Multe sunt afaceri mici, de familie. Pe langa timpul frumos, petrecut in aer liber, putem sustine si o afacere mica, romaneasca.

In Bucuresti, flori proaspete, taiate, la preturi de producator, puteti gasi la Floris Co, ii gasiti pe Soseaua Vitan-Barzesti, nr 7, in Sectorul 4. In serele lor, puteti gasi frezii superbe. O vizita acolo, in care pasiti printre rasadurile cu frezii parfumate va fi o escapada minunata intr-o zi de primavara.

Tot, in Bucuresti, flori proaspete gasiti si la floraria Tria’s, sera lor principala o gasiti in Voluntari, strada Alexandru cel Bun nr. 19. Gasiti acolo plante pe care le puteti sadi in ghivece pe balcon sau in gradina.

Iata cativa mici producatori din alte zone ale tarii, oameni care isi ingrijesc florile alaturi de familiile lor.

O idee de weekend ar fi sa faceti o vizita intr-un loc mai indepartat de casa – in felul acesta combinati turismul cu pasiunea pentru gradinarit.

In Constanta, in Navodari, mai exact, gasiti o mica afacere de familie gestionata de Daniel Filip. Producator Flori Constanta este numele afacerii sale si ofera clientilor care ajung la malul marii flori primavaratice: panselute si nasturasi gata de plantat, dar si muscate curgatoare, Caliope si panselute curgatoare.

In judetul Timis, familia Lolea are o mica afacerea cu flori – Sera de flori Timisoara. Acolo gasiti toporasi, muscate sau garofite.

Si in zona Clujului, exista mici afaceri de familie care vand flori in ghivece. Un loc de vis pe care il puteti vizita este Moara cu Flori . Este afacerea familiei Morar din comuna Gilau. Sotii Morar sunt ajutati si de fiicele lor, Simina si Paula pentru a oferi clientilor flori numai bune de plantat acum, primavara – panselute, banuti, muscate.

Citește în continuare