Skip to content

Sugar Rush, o expozitie interactive din Los Angeles are 4000 de metri patrati cu acadele imense

Peste 1300 de litri de vopsea au fost folositi la pictarea in culori vii a figurinelor uriase. In planul initial, expozitia a fost gandita pentru a fi vizitata in sistem drive- through, oamenii urmand a admira exponatele din interiorul masinilor. Insa, dupa ce autoritatile americane au relaxat masurile impuse in contextual pandemiei de coronavirus, a fost permis accesul vizitatorilor si in afara masinilor.

Oamenii pot patrunde in lumea fascinanta construita in cadrul expozitiei: unicorni, girafe, canguri, acadele uriase si colorate

Parcul care pare sa fie gandit pentru copii, dar ii bucura si pe adulti, este impartit in sase zone diferite, iar noaptea este luminat in culori vii, puternice, pentru o experienta diferita fata de vizita in timpul zilei. Vizitatorii trebuie sa respecte regulile anti-Covid-19, iar in pretul biletului este inclusa si o portie de bomboane.

Lumina si culorile se afla si in centrul festivalului de instalatii luminoase si arta – Noor Riyadh, ce are loc in Riad, capitala Arabiei Saudite. La eveniment participa artisti din peste 60 de state ale lumii, iar 23 de artisti din Arabia Saudita au fost selectati sa-si expuna lucrarile. Tematica festivalului este “Sub acelasi cer”.

Festivalul Noor Riyadh cuprinde si alte 270 de activitati, precum tururi ale orasului Riad, workshopuri, activitati destinate familiilor, proiectii de filme si spectacole muzicale.

Multe dintre acestea sunt disponibile si online, astfel incat sa se poata bucura de ele oameni din diverse colturi ale lumii.

Citește în continuare