Skip to content

(VIDEO) Trupa Toulouse Lautrec a lansat o piesa in care apare si vocea lui Victor Rebengiuc. Actorul a inregistrat intro-ul piesei “Revin in 5 minute”, un manifest pentru artistul performer. Alte doua cantece in care mai apare actorul

Pe filmul de fundal al clipului „Revin in 5 minute” apar bucati din videouri din anii ’60, cu fete care danseaza la bustul gol –  “inspiratia si nebunia tineretii actualilor nostri bunici”, spun membrii trupei Toulouse Lautrec.

„’Revin in 5 minute’, intamplator sau nu, este despre blocajul artistului, al celui care transmite emotia catre consumatorul de arta. Fie ca este muzician, actor, performer, papusar, circar, mai mult sau mai putin cultural, mai mult sau mai putin educat sau educativ, cel care se expune lumii pentru a-i transmite emotia, de care lumea este insetata precum de o bere rece pe timpul unei veri toride, cel care transmite emotia are un blocaj emotional, intelectual, si el devine un nimeni pentru o scena”, spune Catalin Rulea, solistul Toulouse Lautrec.

“Ca oameni suntem dependenti de spectacol, de extraordinar. Aceasta piesa vorbeste despre artistii-performeri ca despre niste oameni dezbracati de haina inspiratiei, dezbrcati de haina puterii de a crede in ei. Acesti artisti traiesc in acest moment niste vremuri in care inutilitatea le este impusa. Revin in 5 minute, 1 an sau 2 ani? Cat pot rezista fara a se exprima asa cum s-au obisnuit?”, mai afirma Catalin Rulea.

Noul single Toulouse Lautrec va fi in curand disponibil pentru download si streaming pe toate retelele digitale.

Al cincilea album al trupei este asteptat sa fie lansat in toamna aceasta. De pe album a mai fost lansata piesa „Iubita mea doarme”

Victor Rebengiuc a aparut, in ultimii ani, si in alte videoclipuri ale trupelor romanesti. De asemenea, s-a alaturat vocilor care sustin vaccinarea acum, in contextul pandemiei de coronavirus.

Unul dintre videoclipurile in care mai apare actorul este cel al piesei Taxi, “Ca ei”.

De asemenea, Victor Rebengiuc poate fi vazut si in videoclipul piesei Vama “Copilul care alearga catre mare”

Actorul apare si intr-un clip de sustinere a campaniei de vaccinare impotriva COVID, difuzat de compania de curierat DPD Romania. In clip mai apar actrita Rodica Lazar si balerina Alice Minoiu.

Si tot Victor Rebengiuc a sustinut, prin apartia intr-un clip, o mai veche campanie pro vaccinare a Ministerului Sanatatii, “Vaccinurile salveaza vieti”.

Citește în continuare