Skip to content

Puteti participa online la celebra petrecere a lui Elton John dedicata Oscarurilor. Biletele costa 17 de euro, pentru un show cu 10 invitati speciali (Dua Lipa, Lady Gaga, Neil Patrick Harris) si la comentariile live ale lui Elton John despre castigatorii Oscarurilor

Este a 29-a petrecere pe care Elton John o organizeaza cu ocazia ceremoniei de decernare a Oscarurilor. Anul acest, din cauza pandemiei de coronavirus, totul s-a mutat in mediul online. Asa ca vreme de ora, veti putea participa la petrecerea starului si a invitatilor sai, daca achitati pretul biletului. Acesta costa 17 euro, si il puteti cumpara de aici

Gazda petrecerii va fi actorul Neil Patrick Harris. De asemenea, Elton John si sotul sau, David Furnish vor comenta in direct momente de pe scena Oscarurilor, asa ca cei care vor fi invitati la petrecere, vor putea vedea si momente live de la ceremonia de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.

Dua Lipa va avea un moment special in cadrul evenimentului, aceasta va canta in duet cu Elton John.

De asemenea, potrivit contului oficial de Instagram a lui Elton John, printre invitatii petrecerii sale se afla si Lady Gaga, medicul american Anthony Fauci, Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Elizabeth Hurley, Omari Douglas, Eric McCormack, David Walliams, Callum Scott Howells, Lydia West.

Evenimentul de o ora va avea loc pe 26 aprilie, de la ora 11 pm ora Romaniei.

Incepand cu 1992, Academy Awards Viewing Party a sprijinit Elton John AIDS Foundation in strangerea de fonduri si constientizarea publicului cu privire la epidemia de SIDA.

Anul acesta, fundatia va strange fonduri pentru tinerii expusi riscului si pentru cei care sunt infectati cu HIV din intreaga lume. Din cauza pandemiei, UNAIDS estimeaza ca anul acesta numarul deceselor cauzate de aceasta boala va creste cu jumatate de milion in Africa sub-sahariana.

Potrivit datelor prezentate pe siteul oficial al evenimentului, tinerii reprezinta 25% din populatia totala a globului. Rata de infectare cu HIV este crescuta in randul acestora, 36% dintre cei infectati sunt tineri.

„Anul acesta, aducem petrecerea noastra Oscar in casele oamenilor, pentru prima data virtual. Va fi o seara de neuitat cu David (Furnish), cu mine, cu dragul nostru prieten Neil Patrick Harris si cu incredibila Dua Lipa, plus multe nume supriza fabuloase. Acum mai mult ca niciodata, trebuie sa ne asiguram ca o pandemie nu anuleaza o alta si nu putem uita cei 38 de milioane de oameni care traiesc cu HIV la nivel global, care au nevoie de ingrijirea, dragostea si sprijinul nostru, asadar, speram ca toata lumea ni se va alatura pentru aceasta petrecere unica”, declara Elton John.

Fundatia Elton John AIDS este o organizatie nonprofit, infiintata de Sir Elton John in 1992, in Statele Unite si 1993 in Regatul Unit pentru a sprijini prevenirea inovatoare a HIV, programe de educatie, ingrijire directa si servicii de sprijin pentru persoanele care traiesc cu HIV. Pana acum, au fost stranse aproape 600 milioane de dolari in beneficiul programelor fundatiei.

Pentru implicarea lui in programe civice, Elton John a fost recompensat de-a lungul timpului cu mai multe distinctii, precum premiul special care i-a fost decernat de Rockefeller Foundation in 2013 si primirea titlului de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a in 1998.

Iar in 2017, a primit un premiu din partea Fundatiei Harvard pentru implicarea sa in lupta contra HIV/SIDA.

Citește în continuare