Skip to content

Un dansator a recreat acasa scene din Dirty Dancing, Flashdance, Pulp Fiction. Ca partenera de dans a folosit o lampa

Quinn Wharton, un dansator – fotograf de 35 de ani, a recreat acasa scena dansului din Dirty Dancing.

Acesta a facut parte din San Francisco Ballet si Hubbard Street Dance Chicago. Primele luni ale pandemiei l-au obligat sa se antreneze singur, acasa, asa ca si-a pus imaginatia la treaba.

A gasit o lampa pe care a transformat-o in partenera de dans. Pe Youtube gasiti o serie de episoade, “Quinn-tessential Dance Scenes”, in care recreeaza scene de dans din filme cunoscute.

In plus, a lucrat mult si la montajul filmelor, avand in vedere ca tot el apare ca personaj care aplauda scenele de dans din Dirty Dancing, de exemplu. Totul a fost realizat de el, fara ajutor din afara.

Quinn Wharton a recreat si o scena de dans din filmul “Flashdance”, din 1983. Pentru acea scena recreata de Wharton, in care se vad mai mult picioarele actritei de 18 ani Jennifer Beals, a fost nevoie de trei dubluri, Marine Jahan, gimnasta Sharon Shapiro si B-Boy Richard Colón. Niciunul dintre acestia nu au fost mentionati in credentialele filmului.

Aici puteti vedea varianta lui Quinn Wharton

Quinn Wharton a filmat si propria versiune a unei scene de dans din “Pulp Fiction”, in care John Travolta danseaza twist. Acesta din urma a luat lectii de la fratele lui Gene Kelly, Fred pentru a putea filma.

Iata cum a iesit versiunea lui Wharton:

Seria de remakeuri continue opt clipuri incarcate pe YouTube  sub numele “Quinn-tessential Dance Scenes”

Nascut in Seattle, Washington, Quinn Wharton a invatat sa danseze la Ewajo Dance Center, North Carolina School of the Arts, Houston Ballet Academy, Pacific Northwest Ballet School si San Francisco Ballet School. Din 2005 face parte din The San Francisco Ballet. In timpul liber este fotograf si videograf.

Citește în continuare