Skip to content

(video)Annette Bening si Vanessa Redgrave, in rolurile principale in debutul regizoral al lui Christoph Waltz, „Georgetown”. Primul trailer a fost facut public

Christoph Waltz isi face debutul regizoral cu drama politista „Georgetown” care va fi lansata in cinematografele americane pe 14 mai si pe platformele de streaming pe 18 mai. Mai jos puteti urmari primul trailer al filmului.

Scenariul a fost scris de dramaturgul David Auburn, premiat cu un trofeu Tony pentru spectacolul „Proof” si este bazat pe o poveste reala publicata intr-un articol din New York Times in 2012.

Articolul „Cea mai dezastruoasa casatorie din Georgetown” a fost scris de jurnalistul Franklin Foer si spunea povestea unui oportunist arestat pentru strangularea sotiei sale in varsta de 91 de ani. Aceasta il ajutase sa castige acces la multi oameni puternici, serate pentru jurnalisti, ambasadori si oameni politici precum Antonin Scalia sau Dick Cheney, vice-presedinte american sub George W.Bush din 2001 pana in 2009. Creditele de final ale filmului includ o declaratie care sugereaza ca personajul jucat de Waltz, Ulrich Mott, „nu trebuie confundat cu Albrech Muth” care era cu 44 ani de ani mai tanar decat sotia si, conform articolului din New York Times, a avut relatii intime cu barbati pe tot parcursul casatori.

„Georgetown” a fost lansat in cadrul Festivalului Tribeca din 2019 si le are in distributie pe Vanessa Redgrave in rolul Elsa Brecht, sotia lui Albrech si Annette Bening, in rolul Amandei, fiica Elsei.

Dublu-premiat cu Oscar pentru rolurile din „Django Unchained” si „Inglourious Basterds”, Christoph Waltz va aparea in doua dintre cele mai asteptate productii ale anului 2021.

Waltz va aparea in „The French Dispatch” al lui Wes Anderson care va avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes in luna iulie. Ulterior, il veti revedea pe marele ecran in rolul lui Ernst Stavro Blofeld, personajul negativ din noul film James Bond, „No time to die„, rol pe care l-a mai jucat si in „Spectre” din 2015.

Tot anul acesta este programata pentru lansarea si versiunea lui Guillermo Del Toro pentru Pinocchio unde Waltz si-a imprumutat vocea pentru vulpea si pisica, personajele antagoniste.

Intre timp, Waltz a fost anuntat in distributia a patru filme si seriale care vor incepe filmarile in curand.

Va juca in „The Portable” in regia lui Jeffrey Walker cunoscut pentru „Modern Family”, in „Gilded Rage” in regia lui Charlie McDowell si in „Every Note Played” alaturi de Angelina Jolie.

Unul dintre cele mai asteptate roluri ale lui Waltz este cel al lui Mikhail Gorbachev, fostul Presedinte al Uniunii Sovietice. Il va interpreta pe liderul comunist in serialul „Reagan & Gorbachev” in care Michael Douglas joaca rolul lui Ronald Reagan, al 40-lea Presedinte american.

Citește în continuare