Skip to content

Michael Douglas in rolul lui Reagan, cu Christoph Waltz in rolul lui Gorbachev intr-un nou serial.

Unul dintre cele mai spectaculoase seriale care e anunta a fi in lucru anul viitor e inspirat de intalnirea dintre presedintele american Ronald Reagan si cel rus Mikhail Gorbachev din 1986 care a dus la sfarsitul razboiului rece dintre cele doua state.

Serialul se anunta spectaculos din perspectiva interpretarilor actoricesti si a transformarilor avand in vedere ca Michael Douglas si va interpretat pe Ronald Reagan, iar Christoph Waltz va fi Gorbachev. Serialul care e o adaptare dupa o carte celebra, “Reagan at Reykjavik: Forty-Eight Hours That Ended the Cold War”, scrisa de Ken Adelman care la vremea respectiva facea parte din echipa tehnica de controlul armelor nucleare a lui Reagan, va fi regizat de James Foley care are in palmares filme din directii opuse stilistic: House of cards, dar si cele doua continuari de la Fifty Shades of Gray.

Intalnirea istorica dintre Reagan si Gorbachev din 1986 a avut loc intr-un week end in Reykjavik in cladirea consulatului britanic, pe teren neutru, intr-o zona pustie care sa fie usor de controlat de serviciile de Securitate ale ambilor presedinti.

Discutiile erau initial anuntate ca usoare si de protocol despre viitorul colaborarii celor doua tari, dar s-au mutat foarte curand pe probleme spinoase despre Apararea Strategica si posibiliatea de a fi eliminata producerea de arme nucleare.

Negocierile de atunci au pus bazele unui acord finalizat in anul urmator si, literalmente, au marcat schimbarea lumii moderne.

In America mai este in productie un film despre Ronald Reagan, intitulat chiar Reagan cu Dennis Quaid in rolul presedintelui, si cu Sean McNamara ca regizor.

Filmul era in productie din septembrie dar a fost oprit din cauza ca o parte din membrii echipei au fost infectati cu Covid 19.

Intre timp a fost anuntata actrita care va interpreta rolul sotiei lui Reagan in aceasta productie; este vorba de Penelope Anne Miller in rolul lui Nancy Reagan.

Citește în continuare