Skip to content

Jack Davenport, Lydia Leonard, Jim Broadbent in versiunea britanica a serialului de comedie, “Dix pour cent” – “Call my Agent!”. Filmarile pentru versiunea englezilor au inceput deja

Una dintre cele mai de succes comedii franceze, Dix pour cent – Call my Agent!, difuzata si de Netflix, va avea de anul viitor si o versiune britanica.

Serialul de comedie vorbeste despre viata din spatele lumii filmului din perspectiva unei agentii de impresariat actori si regizori si s-a remarcat pentru aparitiile unor actori foarte mari in propriile roluri. Fiecare episod a avut cel putin un actor mare in distributie, intr-o situatie comica conflictuala cu un regizor sau un contract pe care agentia trebuia sa le rezolve.

Au fost printre actori Monica Bellucci, Juliette Binoche, Isabelle Adjani, Jean Reno, Isabelle Huppert, Sigourney Weaver.

Serialul care e deja la sezonul 5, a debutat in 2015 si dupa ce a fost difuzat de France 2 a fost cumparat de Netflix.

De anul viitor el va avea si o versiune britanica in care vor juca Lydia Leonard, actrita nominalizata la premiile Tony ( in rolul agentei principale a agentiei, personajul francez se numeste Andréa Martel), Jack Davenport (“The Talented Mr. Ripley”, “The Morning Show”) Tim McInnerny (“The Serpent”), Maggie Steed (“Chewing Gum”), Jim Broadbent (“Moulin Rouge!”, “The Iron Lady”, „Harry Potter”). 

Nu au fost anuntati inca actorii britanici care vor face cameo in aceasta versiune a serialului, dar filmarile au inceput deja in Marea Britanie.

Citește în continuare