Skip to content

Filmul “Enola Holmes” cu Millie Bobby Brown si Henry Cavill revine cu un sequel pe Netflix

Millie Bobby Brown revine cu si mai multe mistere pe care este pregatita sa le rezolve in continuarea filmului de succes difuzat pe Netflix de anul trecut. Totodata, producatorii au anuntat ca Henry Cavill isi va relua rolul de frate mai mare al Enolei, Sherlock Holmes, in noua sa aventura.

„Enola detine un loc special in inima mea – este puternica, neinfricata, inteligenta si curajoasa. Astept cu nerabdare ca fanii sa vada cum continua calatoria ei!,” a declarat Millie Bobby Brown, citata de publicatia Variety.

Millie Bobby Brown a produs primul film “Enola Holmes” si urmeaza sa produca continuarea impreuna cu sora ei Paige Brown, Mary Parent, Alex Garcia si Ali Mendes de la Legendary vor servi ca producatori pentru noul proiect. Intr-un interviu acordat publicatiei Variety inainte de lansarea primului film, actrita in varsta de 16 ani a povestit despre experienta de producator astfel:

“Cred ca este important sa avem tineri producatori, deoarece le ofera tinerilor posibilitatea de a-si spune povestile. Varsta nu ar trebui sa defineasca daca poti face ceva sau nu. Tinerii realizatori ar trebui sa aiba ocazia sa-si spuna povestile si eu am avut norocul sa le impartasesc pe ale mele”.

Momentan, Netflix nu a anuntat nicio data oficiala a celui de-al doilea film, insa au prezentat un scurt teaser pe Twitter despre noua productie.

„Enola Holmes” este o productie care o prezinta pe sora mai putin cunoscuta a faimosului detectiv Sherlock Holmes. Enola reprezinta o noua eroina independenta pentru publicul tanar-adult, un detectiv adolescent precoce. Filmul este o abordare prietenoasa a familiei lui Sherlock si se bazeaza pe o serie de carti pentru tineri scrise de Nancy Springer, intitulata „The Enola Holmes Mysteries”.

In cele 56 de nuvele si patru romane originale scrise de Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes are un singur frate mai mare, Mycroft, care apare doar in povestile originale „The Greek Interpreter”, „The Bruce-Partington Plans” si „The Final Problem”. Personajul Enola a fost creat in totalitate de catre Nancy Springer pentru serie si, mai tarziu, pentru film. Nu exista nicio mentiune despre Enola in povestile lui Sir Arthur Conan Doyle, care dateaza din anii 1800.

Actrita britanica Millie Bobby Brown este cunoscuta pentru personajul Eleven din serialul „Stranger Things” (2016-prezent) difuzat pe Netflix, pentru care a fost nominalizata la premiul Primetime Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial dramatic. In 2019, aceasta a aparut in „Godzilla: King of the Monsters”.

In 2018 a fost inclusa pe lista Time 100 a celor mai influenti oameni din lume si este un adevarat fashion icon, ale carei aparitii sunt inspirate de moda americana din anii ’80.

Citește în continuare