Skip to content

(trailer) Un documentar despre viata artistei Pink in care aceasta este in turneu alaturi de familie va fi disponibil din 21 mai. Tot atunci va aparea si un nou album

Din 21 mai, Amazon Prime Video va prezenta documentarul despre artista de origine americana Pink, care isi prezinta viata alaturi de colegii de trupa si de familie in turneu, inclusiv alaturi de cei doi copii, Williow, 9 ani, si Jameson, 4 ani. Documentarul se numeste „P!nk: All I Know So Far” si ofera imagini inedite din spatele scenei, din cadrul recentului turneului mondial din 2019 „Beautiful Trauma”.

La turneu au participat peste 1,8 milioane de spectatori la cele 68 de concerte din turneul care a cuprins in total 157 de show-uri, impartite in sase segmente, iar media numarului de bilete vandute a fost de 26.749.

Documentarul este regizat de Michael Gracey, care o urmareste pe aceasta in evenimentul devenit al doilea turneu cu cele mai mari incasari din istorie al unei artiste solo. 

Intr-un interviu acordat publicatiei People, Pink poveste ca “Nu sunt foarte multe femei care sa umple stadioane si sa aiba doua concerte consecutive pe stadionul Wembley in timp ce au o familie pe drum”. „[Regizorul Michael Gracey] nu vazuse niciodata o mamica schimband scutece in timp ce avea o intalnire creativa, iar doar felul in care aceasta viata se intersecteaza cu a fi o familie normala, dar totodata si nebuna – exista ceva fascinant in asta,” povesteste artista.

O data cu lansarea documentarului, Pink va scoate si un nou album, “All I Know So Far: SetList”, unde exista mai multe materiale cu inregistrari live din cadrul turneului “Beautiful Drama”.

Tot pe acest album se regaseste si cea mai recenta melodie lansata de Pink alaturi de fetita ei Willow Sage Hart, care a filmat primul ei videoclip pentru melodia „Cover Me In Sunshine”. Mai mult, albumul va cuprinde si discursul pe care Pink l-a sustinut la MTV Video Vanguard Award.

De asemenea, Pink va fi recompensata cu Icon Award la Gala Premiilor Billboard care va avea loc pe 23 mai, unde aceasta va si canta. Conform informatiilor din presa, in ultimii 20 de ani, Pink s-a aflat de 33 de ori in Billboard Hot 100. Dintre albumele ei, opt au ajuns intre primele zece clasate in Billboard 200, iar cele mai recente trei au debutat pe prima pozitie.

Pink va fi al zecelea artist care primeste aceasta distinctie, dupa Garth Brooks, Mariah Carey, Janet Jackson, Cher, Prince, Stevie Wonder, Neil Diamond, Jennifer Lopez si Celine Dion. Trofeul onorific acordat de Billboard “recunoaste artistii extraordinari care au atins excelenta in topurile Billboard si au lasat o urma de nesters in muzica”.

Citește în continuare