Skip to content

(Exclusiv) Regizorul Tim Burton se afla in Bucuresti. El va filma aici continuarea de la The Addams Family, o productie MGM TV si Netflix

De cateva zile Tim Burton se afla in Romania pentru pregatirea noului serial cu “The Addams Family”, o productie de televiziune care continua actiunea din precedentul film realizat in 1964, realizata pentru Netflix in colaborare cu MGM TV.

Filmarile vor avea loc in studiourile din Buftea, dar si in tara. Burton, autor al unora dintre cele mai spectaculoase filme de fictiune („Beetlejuice”, „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, „Dark Shadows”), a fost in acest week end la Castelul Bran si Castelul Peles in prospectie.  

Acest proiect este debutul in televiziune pentru Tim Burton care are doua nominalizari la Oscar si e castigator al unui Glob de aur si al unui premiu Emmy.

Cu educatie in pictura si desen, dincolo de filmele sale cu o identitate vizuala specifica si foarte puternica, Tim Burton a scris i ilustrat volumul de poezii „The Melancholy Death of Oyster Boy & Other Stories”,  care a  fost publicat in 1997.  O parte importanta din desenele sale au aparut in albumul „The Art of Tim Burton” in 2009, iar in 2015 a fost publicat un album cu desenele sale ocazionale realizate pe servetele de hartie in barurile si restaurantele pe care le-a vizitat „The Napkin Art of Tim Burton: Things You Think About in a Bar.” 

Conform ultimelor informatii despre aceasta productie, serialul va avea actiunea in zilele noastre si totul va fi povestit din perspectiva lui Wednesday Addams. Distributia nu a fost anuntata inca, iar data premierei va fi undeva catre sfarsitul lui 2022.

Banda desenata The Addams Family a fost creat de ilustratorul Charles Addams in 1939 pentru The New Yorker si a devenit serial tv pentru prima data in 1964, serialul ruland pana in 1966. Peste ani a cunoscut si versiuni de film animat The Addams Family (1991), The Addams Family Values (1993) cu o cea mai recenta versiune animata in 2019 –  The Addams Family.

Citește în continuare