Skip to content

Chris Noth – Mr Big s-a razgandit si se intoarce in noul Sex And The City. Filmarile pentru cele 10 noi episoade incep in vara.

Dupa ce actorul Chris Noth (care l-a interpretat pe Mr Big) anuntase categoric ca nu se va mai intoarce la rolul din Sex And The City, azi a venit confirmarea faptului ca in noua productie HBO, “And Just Like That va fi si domnul Noth.

Noua serie de 10 episoade SATC face parte dintr-un curent nostalgia pe care HBO l-a activat printre spectatorii sai fideli in anii 2000 si cu specialul Friends.

SATC. And Just Like That va intra in productie in aceasta vara, iar producatorul executiv Michael Patrick King a confirmat pentru Variety ca Noth va fi in show.

Conform celor comunicate pana acum de HBO, serialul va urmari povestea lui Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) si Charlotte (Kristin Davis) si parcursul prieteniei lor ajunse acum la 50 de ani.

Desi Chris Noth e cunoscut publicului pentru acest rol – Mr Big din SATC-  performantele sale actoricesti s-au remarcat cu adevarat in rolul detectivului Mike Logan in “Law & Order” si in ipostaza Peter Florrick in “The Good Wife”, sau in productia “Manhunt: Unabomber”. Actorul a declarat de mai multe ori ca nu intentioneaza sa se mai intoarca la personajul din tinerete, dar probabil totul a fost o negociere cu foarte multe zerouri pentru ca, pentru fanii episoadelor din anii 2000, e important ce mai face personajul acum.

Se stie ca se mai intorc in noua serie actorul John Corbett, care il interpreta pe restauratorul de mobila Aidan Shaw, iubitul lui Carrie pentru  o vreme, dar si David Eigenberg cel care il interpreteaza pe Steve Brady, sotul Mirandei. 

Serialul „Sex and the City” a fost creat de Darren Star pe baza romanului omonim al lui Candace Bushnell, aparut in 1997 care a fost tradus si la noi. A fost lansat de HBO în 1998 si a avut sase sezoane, pana in 2004.

Show-ul a fost urmat de doua filme, „Sex and the City” (2008) si „Sex and the City 2” (2010). Un serial prequel, „The Carrie Diaries”, cu AnnaSophia Robb, a fost lansat in 2013, dar nu s-a bucurat de foarte mare succes la public.

SATC a impus in cultura urbana relaxarea conversatiilor despre chestiunile “femeiesti”, a creat tipologia unui grup de prietene si a fost o uriasa platforma pentru moda.

Mai jos cateva dintre cele mai indragite tinute din SATC episoadele difuzate acum 15 ani.

Citește în continuare