Skip to content

Disneyland Paris se redeschide cu un hotel tematic Marvel in care oaspetii sunt inconjurati de super-eroii preferati. Experienta va fi completata de Avengers Campus.

Asa cum este cazul cu majoritatea atractiilor publice, Disneyland Paris se pregateste pentru marea redeschidere. Incepand cu 17 iunie, fanii personajelor din universul fimelor Disney se pot bucura din nou de parcul de distractii. In plus, va fi lansat si mult-asteptatul Hotel New York care este decorat cu teme din filmele Marvel.

Incepand cu 21 iunie, fanii super-eroilor Marvel se vor putea caza la Hotelul New York din incinta Disneyland Paris. Are patru stele si o arhitectura inspirata de cele mai cunoscute hoteluri din Manhattan.

Intrarea, camerele, lobby-ul si fiecare serviciu disponibil sunt decorate cu opere de arta din filmele Marvel si din benzile desenate cu SpiderMan sau Avengers. Este primul hotel din lume dedicat universului Marvel si include 350 de piese de arta tematice dintre care 50 au fost exclusiv create pentru Disneyland. Acestea au fost create de 110 artisti care au lucrat in ultimii ani pentru a transforma hotelul intr-o experienta imersiva.

Oaspetii pot face numeroase poze cu Spider-Man la coltul dedicat „Selfie-urile Eroice” din „Statia Super-Eroilor”. Copiii si cei pasionati de benze desenate isi pot exersa talentul in desen la Marvel Design Studio. Entuziastii sportului se pot antrena la un centru de fitness – „Hero Training Zone” – care include o piscina interioara si exterioara – „Metro Pool” (inspirata de Super Man). Tabloul de activitati este completat de un parc dedicat de joaca cu diferite activitati distractive pentru toate varstele.

Rezervarile au fost deschise incepand cu 18 mai. Sunt disponibile 471 de camere de tip „Superior” si 90 de camere „Executive”, inclusiv 25 de suite dedicate lui Spider-Man, Avengers sau alti super-eroi Marvel.

Pentru a evita cozile din Disneyland, oaspetii hotelului au la dispoziei restaurante deschise non-stop decorate cu imagini cu super-eroi. In plus, rezervarile confirmate pana in 29 iulie 2021 cu o data de cazare pana pe 30 mai 2022 vor primi un poster Marvel semnat de artistul Matt Ferguson si un cocktail non-alcoolic la unul dintre barurile hotelului.

Experienta Marvel din cadrul Disneyland va fi completa in momentul in care va fi lansat si „Avengers Campus”, un mini-parc dedicat universului Avengers si Marvel care va fi deschis in incinta parcului de langa Paris. 

Data lansarii nu a fost anuntata insa imaginile surprinse recent arata faptul ca majoritatea cladirilor au fost deja construite, urmand sa fie testate distractiile care vor fi disponibile. Campusul Marvel va avea o structura imersiva iar oaspetii vor deveni recruti care isi vor ajuta super-eroii preferati sa se lupte cu fortele raului. Vor exista locuri dedicate fiecaruia dintre super-eroii din Avengers in care recrutii isi vor incerca puterile si cunostintele specifice personajului preferat.

Citește în continuare