Skip to content

Festivalul Untold 2021 va fi intre 9-12 septembrie. Ca sa participi trebuie sa fii vaccinat.

Untold a anuntat astazi ca editia 2021 va avea loc intre 9 si 12 septembrie, poate cel mai puternic semnal pentru reintoarcerea la o viata sociala cat mai aproape de normalitate.

In conformitate cu deciziile in vigoare ale guvernului, din 1 iunie este permisa organizarea de festivaluri, concerte sau alte evenimente culturale cu peste 1.000 de participanti, cu conditia ca acestia sa fie vaccinati.

Untold devine astfel un motor informal pentru vaccinarea tinerilor care isi doresc sa mearga la festival pentru ca organizatorii spun ca pana la momentul desfasurarii evenimentului cred ca cei mai multi dintre potentialii participanti se vor vaccina.

Programat initial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun ca mutarea festivalului in luna septembrie reprezinta o extra garantie a faptului ca “se va putea tine in acest an, la cele mai inalte standarde, cu cei mai buni artisti si in cele mai sigure conditii”.

Incepând de luni, 7 iunie, cei care vor sa mearga la UNTOLD si care inca nu au un abonament sau bilet se pot inregistra pe untold.com pentru a achizitiona abonamente pentru editia din acest an. Abonamentele se vor pune in vânzare joi, 10 iunie, la pretul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei inregistrati pe untold.com. De asemenea, toti cei care si-au cumparat abonamente pentru UNTOLD 2020 si le-au transformat in abonamente ANYTIME, pot opta incepând tot de joi, 10 iunie, pentru editia din 2021.

La editia aniversara din 2019 au participat peste 375.000 de persoane, in cele 4 zile ale festivalului.

Citește în continuare