Skip to content

Un nou film despre Jackie Kennedy intra in lucru. Gemma Arterton si Guy Pearce ii vor interpreta pe Jackie si Lordul Harlech, ambasadorul britanic in SUA, care au fost implicati intr-o relatie romantica

La cativa ani distanta de la versiunea lui Jackie Kennedy impecabil interpretata de Natalie Portman, un nou film despre viata lui Jackie intra in pregatire.

Actrita britanica Gemma Arterton, care a fost una dintre frumoasele fete care il inspira pe James Bond in Quantum of Solace, va fi cea care va face transformarea in Jackie de aceasta data.

Actiunea filmului – care are in acest moment numele de lucru “37 Heavens” – este amplasata la 4 ani de la asasinarea lui JFK si e centrata pe mult discutata relatie pe care Jackie a avut-o cu diplomatul britanic Lord David Harlech ( care va fi interpretat de Guy Pearce).

La momentul respectiv Harlech era ambasadorul britanic in administratia Kennedy si a mentinut o relatie apropiata cu Jackie dupa moartea presedintelui.

Conform cu publicatia Deadline, filmul are in centru vizita pe care cei doi – Jackie si Harlech – au facut-o in Cambogia ca invitati personali ai printului Sihanouk, vizita care isi propunea sa reinoade relatiile diplomatice dintre Statele Unite si Cambogia, dar care avea si un alt scop trasat de Robert Kennedy – sa negocieze sfarsitul razboiului din Vietnam.

In epoca s-a spus ca Harlech a cerut-o in casatorie pe Jackie in 1968, insa ea l-a refuzat elegant preferandu-l pe Aristotle Onassis. Corespondenta dintre Jackie si ambasadorul britanic a fost facuta publica in 2017 cand a si fost vanduta la licitatie pentru 120.000 de dolari.

Lord Harlech si Jacqueline Kennedy

Lordul Harlech a fost o persoana foarte mondena, dincolo de influenta sa diplomatica in Statele Unite, dar a avut si o viata tragica. Sotia sa a murit intr-un accident de masina, iar surorile sale, foarte implicate in viata sociala si mondena a vremurilor, au avut mari probleme cu drogurile.

Jane, sora mai mare, a fost iubita lui Mick Jagger (cantecul Lady Jane a fost scris pentru ea), iar Alice, sora mai mica, s-a logodit la 17 de ani cu Eric Clapton (care avea 23 de ani atunci), dar a murit de o supradoza de heroina.

Citește în continuare