Skip to content

Warner Bros. a anuntat un nou film din seria “Lord of the Rings”. The War of the Rohirrim va fi anime si e o poveste cu totul noua

Studioul de film Warner Bros. va produce un film de lung metraj anime in lumea “Stapanul inelelor” a scriitorului J.R.R.Tolkien, au anuntat de curand oficialii companiei.

Filmul se va numi “Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” si este o poveste care nu a mai fost spusa pana acum, iar locul de desfasurare este fortareata de la Helm Deep, care apare in lungmetrajul “The Two Towers”. Nu a fost stabilita inca nicio data de lansare.

Presa internationala mentioneaza ca filmul doreste sa creeze o legatura cu cele doua trilogii ale lui Peter Jackson, “Stapanul Inelelor” si „Hobbit”. Mai mult, noua productie vine intr-un moment in care “Lord of the Rings: Fellowship of the Ring” sarbatoreste 20 de ani.

Noua productie se va concentra pe un personaj secundar din carte, puternicul rege al lui Rohan, Helm Hammerhand, si o batalie legendara care a ajutat la formarea Pamantului de Mijloc. Imaginea anime va extinde povestea nespusa din spatele Cetatii Deep Helm.

Regizorul de anime Kenji Kamiyama va regiza filmul. Kenji este deja cunoscut publicului larg pentru proiectele science-fiction ca “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex”, “009 Re: Cyborg” si “Ultraman” de la Netflix. Filmul este scris de creatorii filmului “The Dark Crystal: Age of Resistance”. Peter Jackson nu este direct implicat in noua productie, insa Philippa Boyens, unul dintre scriitorii trilogiei originale participa pe post de consultant.

Warner Bros. a distribuit trilogia “The Lord of the Rings” incepand din 2001 si trio-ul de filme „The Hobbit” incepand din 2012. Cele sase filme au incasat aproape 6 miliarde de dolari la box office-urile din intreaga lume. Productia reprezinta cea mai premiata serie de filme din istorie cu cel mai mare numar de premii Oscar si nominalizari, inclusiv 11 premii Oscar pentru “Return of the King”, egaland recordul pentru un singur film.

Citește în continuare