Skip to content

Summer Well are loc anul acesta doar pentru persoanele vaccinate. Balthazar, Woodkid, Golan si Lola Marsh sunt primele trupe anuntate

Summer Well Festival se va desfasura în 2021 intr-o versiune diferita, The Limited Edition, unde pe Domeniul Stirbey din Buftea vor petrecere intre 12-15 august 2021 doar persoanele vaccinate, au anuntat organizatorii.

Pana in acest moment, la eveniment au fost confirmati Balthazar, Woodkid, Golan si Lola Marsh, dar si o serie de artisti romani din zona de alternativ si indie.

Conform programului, joi, 12 august, trupa Golan isi va lansa albumul, iar vineri vor urca pe scena belgienii Balthazar, francezii L’Imperatrice, istraelienii Lola Marsh, Dimitri’s Bats si Hip Hop la Feminin. Sambata programul incepe cu francezul Woodkid, frantuzoaica Fatoumata Diawara, The Kryptonite Sparks si berlinezii Modeselektor, iar duminica, Orchestra Simfonica Bucuresti va acompania The Night Picnic.

Summer Well Festival 2021 il va readuce pe scena pe Woodkid, francezul cu un portofoliu impresionant in advertising si cinematografie, prezentand in aceasta vara noul sau album, “S16”. Albumul a fost lansat in octombrie 2020, dupa o pauza de 7 ani de la aparitia primului sau LP, „The Golden Age”.

Si belgienii de la Balthazar au scos de curand un album nou, „Sand”, cel de-al cincilea de studio, pe care cel mai probabil il vor prezenta pe scena Summer Well. Albumul este o surprinza cu vibe electro pentru fani, mai ales dupa ce doi dintre membrii, Maarten si Jinte au lucrat cativa ani separat, la propriile proiecte solo, Warhaus si J. Bernardt.

Este a 10-a editie de Summer Well, amanata din 2020, are abonamente care costa 275 de lei, pentru cele 4 zile de festival. Momentan, desi organizatorii au comunicat ca la eveniment accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate, nu se stie capacitatea totala a festivalului. Bilete achizitionate anul trecut sunt in continuare valabile.

Citește în continuare