Skip to content

Miley Cyrus si un cor de travestiti au facut un cover dupa hitul „Believe” al lui Cher. In concertul dedicat comunitatii LGBT+ a mai cantat piese de la Madonna, Cyndi Lauper si ABBA.

Miley Cyrus, cunoscuta drept unul dintre cei mai mari sustinatori din Hollywood ai comunitatii LGBT+, a sustinut un concert dedicat lunii Pride din SUA. Concertul care va fi difuzat astazi pe serviciul de streaming Peacock al televiziunii NBC include coveruri dupa Cher, Madonna, Cyndi Lauper si ABBA.

Prima inregistrare completa care a fost facuta publica din concertul lui Miley este un cover dupa Cher si unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale – „Believe” din 1998.

Alaturi de Miley pe scena au fost 6 travestiti care au cantat si au dansat alaturi de ea intr-un omagiu adus uneia dintre cele mai indragite personalitati de comunitatea LGBT+, Cher. In trecut, Cher a criticat-o pe Miley pentru prestatiile live provocatoare si i-a recomandat sa se concentreze mai mult pe cantat. In plus, artista e cunoscuta pentru parerile acide, pe alocuri taioase si amuzante, pe care le are despre artistii care nu ii plac. In cazul coverului lui Miley, Cher s-a aratat emotionata si incantata asa cum puteti vedea dintr-un mesaj postat pe Twitter.

Pe scena au fost si doua dintre fostele si actualele concurentele in cea mai populara emisiune de tip reality show din SUA in ultimii ani: „RuPaul’s Drag Race”: Kylie Sonique Love si Jaidynn Dior Fierce. Fiecare dintre travestiti a fost imbracat intr-o tinuta memorabila a lui Cher, costumati cu tot cu peruca, accesoriile si machiajul similare cu ce a purtat Cher la vremea respectiva in cariera ei.

La randul ei, Cyrus a facut parte din juriul RuPaul’s Drag Race in sezonul al 11-lea.

Emisiunea este organizata sub forma unui concurs in care participa cei mai talentati travestiti din SUA care se intrec in probe de croitorie, machiaj, actorie, stand-up comedy, compozitie muzicala, coregrafie si tot ce presupune realizarea unui spectacol de tip cabaret.

In trecut, Miley a mai colaborat cu alti travestiti pe care i-a luat pe scena cu ea la MTV VMA 2015 sau in turnul Dead Petz. Artista este un sustinator constant al drepturilor egale pentru toate minoritatile, in special comunitatea LGBT+ unde se include si pe ea insasi, declarand ca are relatii amoroase cu femei si barbati deopotriva.

Prestatia care a fost filmat la Ryman Auditorium din Nashville a fost primul concert cu public al artistei din ultima vreme. Spectacolul se numeste „Miley Cyrus presents Stand By you” si este disponibil incepand de astazi pe Peacock insa mai multe portiuni au fost facute publice pe contul de Instagram al artistei, le puteti urmari mai jos.

Spectacolul ii are ca invitati pe starurile LGBT Brothers Osborne si Orville Peck dar si aliati ai comunitatii precum Maren Morris, Mickey Guyton siLittle Big Town. Asa cum e potrivit unui eveniment Pride, Miley poarta pene, paiete, pietre stralucitoare si sclipici intr-un show-concept menit sa celebreze diversitatea umana in toate formele, culorile si orientarile sexuale.

Pe langa coveruri dupa ABBA – „Dancing Queen”, Cyndi Lauper – „True Colors”, Pat Benatar – „We Belong” si un colaj cu hiturile Madonnei –  „Music”, „Express Yourself”, „Like a Prayer”, Miley a incluse si hiturile ei – „The Climb”, „Party in the USA” si „My Heart Beats for Love”, melodie extrasa de pe albumul „Can’t be tamed”.

Citește în continuare