Skip to content

Godottino – Primul serial de teatru pentru copii are loc in aceasta sambata la Teatrul Godot. Copiii invata despre mediul inconjurator si sustenabilitate. Brunch pentru familie dupa spectacol

Teatru Godot lanseaza o productie originala – Godottino, o provocare adresata tinerei generatii. Godottiono vrea sa contribuie la formarea armonioasa – emotionala si psihologica, a celor mici, promovand prin acest prim episod teatral – „Origini”, conceptul de educatie prin cultura, intr-un cadru de poveste, in sala de spectacole a Palatului Bragadiru, cladire aflata in patrimoniul cultural al Bucurestiului.

Personajul principal este Godottino, un copilas de 9 ani, care are tot felul de curiozitati, printre care cea mai interesanta pare a fi robotica. Pasiunea sa pentru stiinta il va purta in aventuri haioase, dar nu lipsite de suspans, in timp ce teme actuale cu care societatea se confrunta, precum si posibilele solutionari, sunt schitate si adresate in contextul evolutiei relatiei dintre micutul Godottino si cei apropiati lui.

Personajul nu doar observa contextul social, ci propune solutii pentru rezolvarea unor tensiuni si situatii, care pot aparea adesea, atat in mediul familial, cat si in relatiile cu prietenii, colegii si profesorii de la scoala.

Subiecte precum relatiile de prietenie si sentimentele mai mult sau mai putin pozitive asociate acestora, mediul inconjurator si sustenabilitatea, tehnologia si folosirea ei într-un context pozitiv, relatia cateodata tensionata cu parintii, dar si cat este ea de importanta pentru sanatatea emotionala,  sunt doar cateva din temele ce vor fi abordate in acest serial de teatru pentru copii, recomandat celor intre 5 – 12 ani.

De asemenea, sunt abordate si teme precum incluziunea, acceptarea, constiinta faptului ca deciziile lor au intotdeauna consecinte, pe care trebuie sa si le asume, indiferent de rezultatul mai mult sau mai putin armonios.

Teatrul Godot se afla acum in incinta Palatului Bragadiru (Calea Rahovei nr. 147-153), iar premiera va avea loc sambata, 17 iulie, de la ora 11:00. Bilete pentru spectacol se pot achizitiona online, de pe site-ul Teatrului Godot.

Dupa spectacol, teatrul organizeaza un family brunch si o expozitie de robotica organizata de Universitatea de Robotica Bucuresti.

Citește în continuare