Skip to content

Prima imagine din noul „Stapanul inelelor”. Seria va aparea pe ecrane din 2 septembrie 2022.

Seria „Stapanul inelelor” de pe Amazon are oficial data de premiera, 2 septembrie 2022. Conform Variety, filmarile pentru primul sezon au fost deja terminate si au avut loc in Noua Zeelanda, prima imagine din film fiind deja oferita publicitatii.

Desi inca nu se stie care este subiectul seriei si nici titlul oficial, insa evenimentele vor avea loc in asa numita Second Age, cu cateva mii de ani inainte de evenimentele din „The Lord of the Rings” si „The Hobbit”. Seria urmareste un ansamblu de personaje, atat familiare, cat si noi, in timp ce se confrunta cu mult temuta reaparitie a raului pe Pamantul de Mijloc.

Din distributie fac parte Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman si Sara Zwangobani.

Conform informatiilor aparute in presa, seria va avea cel mai mare buget oferit vreodata unui show tv. Mai mult de 465 milioane de dolari a investit Amazon in primul sezon al seriei „Stapanul inelelor”, iar presa mentioneaza ca vor fi cel putin cinci sezoane.

Seria este produsa de Amazon Studios in colaborare cu Tolkien Estate and Trust, HarperCollins si New Line Cinema, o divizie a Warner Bros. Entertainment.

Warner Bros. a distribuit trilogia “The Lord of the Rings” incepand din 2001 si trio-ul de filme „The Hobbit” incepand din 2012. Cele sase filme au incasat aproape 6 miliarde de dolari la box office-urile din intreaga lume. Productia reprezinta cea mai premiata serie de filme din istorie cu cel mai mare numar de premii Oscar si nominalizari, inclusiv 11 premii Oscar pentru “Return of the King”, egaland recordul pentru un singur film.

Citește în continuare