Skip to content

Update: Primele imagini din noua versiune “Singur acasa” care va fi disponibila din 12 noiembrie. Pentru regizorul Home Alone, Chris Columbus, noua productie inseamna „o insulta a artei cinematografice”

Pentru foarte multi, sarbatorile de iarna inseamna filme de vacanta nesfarsite, iar cele mai indragite sunt cele din franciza „Home alone”, formata din trei filme create de John Hughes si regizate de Chris Columbus si Raja Gosnell („Home alone 3”), unde tanarul Kevin McCallister trece prin tot felul de aventuri.

La inceputul anilor 90’, Macaulay Culkin a jucat in primele doua versiuni ale Home Alone, Home  Alone Christmas si Home Alone 2: Lost in New York. De atunci, au existat trei spin-off-uri fara vedeta, cele mai recente fiind Home Alone 4: Take Back the House si Home Alone: The Holiday Heist.

Din actuala productie “Singur acasa” fac parte Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt), Rob Delaney din Catastrophe, iar din seria originala “Home Alone”, Devin Ratray – cel care a interpretat rolul lui Buzz McCallister. In rolul tanarului care intra in tot felul de situatii neprevazute este Archie Yates, cunoscut publicului din rolul jucat in filmul Jojo Rabbit, insa nu il va chema Kevin, ci Max Mercer. De asemenea, numele oficial al filmului este Home Sweet Home Alone.

Iata primele imagini din film

Anuntul cu data filmului si distributia completa a fost facut pe Twitter de catre Disney+, actorii fiind si ei implicati in campania de promovare a noului serial. Data oficiala de lansare este 12 noiembrie 2021. Noua comedie este scrisa de Mikey Day si Streeter Seidell, in regia lui Dan Mazer.

In aceasta noua versiune, Max Mercer este un baiat rautacios si plin de resurse care a ramas acasa in timp ce familia sa se afla in Japonia de sarbatori.

Pentru regizorul Home Alone, Chris Columbus, noua productie inseamna „o insulta a artei cinematografice”, afirmatie facuta in 2020 pentru The Independent, fiind citat de publicatia nme.com.

Comedia americana a fost scrisa si produsa de John Hughes si regizata Chris Columbus. Primele doua filme din seria Home Alone i-au avut in rolurile principale pe Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Tim Curry, Brenda Fricker si Catherine O’Hara.

Prima versiune a fost lansata pe 10 noiembrie 1990 si a avut incasari de 476,7 milioane de dolari in intreaga lume. Varianta a dou a fost filmata din decembrie 1991 pana in mai 1992 in Chicago si New York, inclusiv la Rockefeller Center si la World Trade Center. Comedia plina de aventuri a fost lansata pe 20 noiembrie 1992 si a avut incasari de peste 173 milioane de dolari in Statele Unite, fata de un buget de 28 de milioane de dolari. „Home Alone 3”, o continuare cu o distributie de personaje noi, a fost lansat in anul 1997.

Citește în continuare