Skip to content

(foto) Sarah Jessica Parker si Chris Noth au fost surprinsi pe podul indragostitilor din Paris, in timpul filmarilor pentru noul serial „Sex and the city”. Noile episoade vor fi lansate in luna decembrie.

Odata cu revenirea serialului „Sex and the city” sub numele „…And just like that”, Carrie Bradshaw siMr. Big sunt din nou impreuna. Unul dintre cele mai neobisnuite cupluri din istoria televiziunii a fost surprins in Paris in timpul filmarilor unor secvente pentru noul serial. 

Sarah Jessica Parker care o joaca pe Carrie Bradshaw si Chris Noth care il joaca pe Mr.Big au filmat primele scene impreuna in urma cu 17 ani, in primul episod „Sex and the city”. Dupa o relatie care s-a intins pe parcursul a 6 sezoane si 2 filme, cei doi s-au reunit pentru filmarile sequel-ului „…And just like that”, zilele trecute au fost surprinsi pe Pont des Arts, unul din faimoasele poduri de peste raul Sena din Paris.

Scena cu Mr.Big si Carrie in „orasul iubirii” pare familiara deoarece cuplul s-a impacat in acelasi loc in ultimul episod al serialului „Sex and the city” din 2004 cand Carrie se afla la Paris cu iubitul ei, Aleksandr Petrovsky jucat de Mikhail Baryshnikov.

Parker, in varsta de 56 de ani, a purtat un cardigan din dantela peste o rochie midi cu imprimeuri florale in timp ce Noth, ajuns la 66 de ani, a purtat costumul negru, simplu, care a devenit o semnatura a stilului sau.

De asemenea, alegerea Pont des Arts nu este intamplatoare, acesta fiind podul pe care cuplurile obisnuiau sa isi lege cate un lacat pe care isi scriau numele, ca un semn al iubirii care dainuie inclusiv in Paris, supranumit „orasul iubirii”. In ultimii ani, autoritatile pariziene au interzis aceasta practica deoarece lacatele metalice afectau stabilitatea constructiei si puneau in pericol siguranta vizitatorilor.

Secventa cu cele doua personaje impreuna este surprinzatoare din doua motive: au existat numeroase zvonuri care indicau ca personajul Mr.Big ar fi fost omorat, in acelasi timp, un scenariu care a scapat pe internet indica un posibil divort intre ei. 

Adevarul va fi dezvaluit in luna decembrie cand noul serial va fi disponibil pe HBO. Zilele trecute, Parker a anuntat oficial data lansarii celor 10 episoade care sunt filmate zilele acestea.

Sequel-ul „… And just like that” a fost anuntat oficial de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis in luna ianuarie printr-o postare pe Instagram. Filmarile au inceput in luna iunie iar pe Urban.ro v-am prezentat deja un mic jurnal in timp real cu tinutele spectaculoase purtate de Carrie, Charlotte si Miranda dar si noile personaje care vor aparea in viitorul capitol din „Sex and the city”.

In noul serial, Carrie, Miranda si Charlotte vor trece prin schimbarile specifice varstei – de data aceasta vor avea in jur de 50 de ani – si printr-o viata mult mai complicata. 

Titlul seriei – „And just like that” – este o referinta la faimoasa replica rostita de Sarah Jessica Parker in serialul original din 1998. In timp ce Cynthia Nixon si Kristin Davis isi relua rolurile Miranda si Charlotte, Kim Catrall a ales sa nu li se alature celor 3 in rolul Samanthei din cauza conflictelor deschise pe care le-a avut cu Sarah Jessica Parker. Din distributia originala a seriei vor mai juca Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson (care a murit in perioada filmarilor) si Evan Handler.

Momentul ales pentru reboot-ul Sex and the city este cum nu se poate mai potrivit deoarece interesul in astfel de subiecte a crescut din nou. Anul trecut, Darren Star, creatorul seriei originale a lansat „Emily in Paris” pe Netflix, pe o idee care imbina „Sex and the city” cu „Gossip Girl”, productia devenind una dintre cele mai vizionate de pe Netflix in perioada pandemiei.

In plus, povestea scrisa de Candace Bushnell va fi transformata intr-un spectacol pe Broadway. “Is There Still Sex and the City” a avut premiera la Bucks County Playhouse si se va juca pana pe 18 iulie.

Spectacolul este de tip one woman show iar actiunea se petrece cronologic, cu sosirea si dezvoltarea personajului principal in New York City, perspectivele ei despre dragoste si relatii si multe altele.

Citește în continuare