Skip to content

Sex and The City devine si one woman show pe Broadway. Candace Bushnell, autoarea povestii devenita film, va avea propriul show

“Is There Still Sex and the City” este o noua productie a autoarei celebrei serii SATC, care va avea premiera mondiala la Bucks County Playhouse incepand din 22 iunie, pana pe 18 iulie 2021.

Spectacolul este de tip one woman show si este scris de autoarea seriei, Candace Bushnell, iar actiunea se petrece cronologic, cu sosirea si dezvoltarea personajului principal in New York City, perspectivele ei despre dragoste si relatii si multe altele.

“M-am gandit la un spectacol de pus in scena chiar inainte sa apara cartea. (…) M-am intalnit cu Marc Johnston, care a facut un one-man show pentru David Foster si mi-a spus ca putem face acest spectacol impreuna. Ideea a fost ca acest spectacol sa calatoreasca, asadar ne-am imaginat ceva destul de simplu, la care am lucrat cativa ani”, povesteste Candace Bushnell intr-un interviu pentru publicatia Broadway World.

Totodata, acest one woman show este si debutul autoarei in zona artelor spectacolului. “Cand am venit prima data la New York, nu m-am gandit ca o sa scriu o piesa de teatru si eu o sa fiu subiectul principal. Este un vis maret. Si te gandesti ca n-o sa se intample niciodata. Dar eu am fost in New York pentru o lunga perioada de timp, am avut foarte multe lecturi publice si evenimente de public speaking, dar nimic ce are un scenariu. Asadar, sunt foarte incantata de idee”, continua Candace Bushnell. Cartea cu acelasi nume a fost lansata in august 2019 si poate fi comandata aici, povestea fiind a autoarei ajunsa la 50 de ani si trecuta deja printr-un divort.

Spectacolul pe care aceasta il pregateste vine in anul in care se implinesc 25 de ani de la lansarea cartii “Sex and The City”. Totodata, HBO pregateste o noua productie de 10 episoade SATC, parte dintr-un curent nostalgia pe care HBO l-a activat printre spectatorii sai fideli in anii 2000 si cu specialul Friends.

SATC. And Just Like That va intra in productie in aceasta vara, iar producatorul executiv Michael Patrick King a confirmat pentru Variety ca Chris Noth – cunoscut ca Mr. Big, va fi in show.

Conform celor comunicate pana acum de HBO, serialul va urmari povestea lui Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) si Charlotte (Kristin Davis) si parcursul prieteniei lor ajunse acum la 50 de ani.

Serialul „Sex and the City” a fost creat de Darren Star pe baza romanului omonim al lui Candace Bushnell, aparut in 1997 care a fost tradus si la noi. A fost lansat de HBO în 1998 si a avut sase sezoane, pana in 2004.

Show-ul a fost urmat de doua filme, „Sex and the City” (2008) si „Sex and the City 2” (2010). Un serial prequel, „The Carrie Diaries”, cu AnnaSophia Robb, a fost lansat in 2013, dar nu s-a bucurat de foarte mare succes la public.

SATC a impus in cultura urbana relaxarea conversatiilor despre chestiunile “femeiesti”, a creat tipologia unui grup de prietene si a fost o uriasa platforma pentru moda.

Citește în continuare