Skip to content

(video) HBO si Sarah Jessica Parker anunta data lansarii „And just like that”, continuarea „Sex and the city”. Primele imagini din film

La finalul verii, HBO Max a anuntat ca va lansa „… And just like that”, continuarea serialul „Sex and the city” in toamna acestui an. Acum, platforma de streaming revine cu o data mult mai specifica pentru una dintre cele mai asteptate productii ale anului. 

Cele 10 episoade noi vor fi lansate incepand cu luna decembrie, anuntul fiind facut printr-un montaj cu imagini de la filmari si un mesaj plin de entuziasm de la Sarah Jessica Parker.

Sequel-ul „…And just like that” va aparea la 17 ani dupa incheierea serialului fenomen „Sex and the city” care a revolutionat industria divertismentului.

In primele imagini oficiale de la filmari, decorul este faimosul 5th Avenue din New York in care Carrie (Parker), Miranda (Cynthia Nixon) si Charlotte (Kristin Davis) se plimba pe strazi in timp ce isi discuta vietile, Charlotte plimba un catel simpatic iar cele 3 doamne schimba numeroase tinute elegante pe care le puteti descoperi mai jos.

In ultimii ani s-a conturat o tendinta de a relua seriale din anii ’90 sau ‘2000 si a continua povestile respective, cu aceeasi actori, in acelasi context. In cazul HBO, „… And just like that” se alatura serialelor „Dexter” si „True Blood” ca parte a unui plan de a atrage noi abonati pe platforma de streaming HBO Max care va fi lansata in Europa pe 26 octombrie si in Romania la inceputul anului viitor. Cel mai probabil, noul „Sex and the city” va fi disponibil pe HBO Go!

Nu toate actritele din echipa „Sex and the city” au ales sa revina pentru continuarea seriei. Actrita Kim Cattrall, care o juca pe Samantha Jones, unul dintre cele mai efervescente personaje ale universului SATC, a ales sa nu joace in noile episoade.

Este deja cunoscut faptul ca au existat numeroase neintelegeri intre Sarah Jessica Parker si Cattrall, cea din urma acuzand-o pe Parker de un comportament ostil. Pana acum, Michael Patrick King, creatorul seriei, nu a dezvaluit care va fi soarta personajului Samantha insa a lasat sa se inteleaga ca grupul format din celelalte 3 personaje s-ar fi indepartat de ea. In acelasi timp, actritele au fost surprinse filmand o scena in care sunt imbracate in haine de inmormantare dar nu este confirmat ca ar fi vorba de Samantha.

Desi a murit zilele trecute, actorul Willie Garson care juca rolul lui Stanford Blatch, cel mai bun prieten gay al lui Carrie, va reveni si el pe micul ecran. Nu se stie daca a reusit sa isi filmeze toate scenele pe care le avea in scenariu si nici daca personajul lui va avea un rol la fel de semnificativ insa va fi ultimul rol pe care l-a jucat vreodata, fiind si rolul sau cel mai cunoscut.

Pe langa Parker, Nixon, Davis, Blatch si Chris Noth care va reveni in rolul lui Mister Big, serialul va include o multime de actori noi dar si unii deja cunoscuti in universul SATC: Sara Ramirez, David Eigenberg, Mario Cantone, Evan Handler, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Isaac Cole Powell, Brenda Vaccaro si Christopher Jackson.

Mai jos puteti vedea cele mai frumoase tinute – destul de multe la numar – purtate de Parker, Nixon si Davis la filmari si puteti descoperi mai multe si despre noile personaje din serial.

Citește în continuare