Skip to content

La New York au inceput in week end filmarile pentru noul Sex and The City. Prima imagine de pe platou de filmare. Plus reteta de la faimosul cupcake Magnolia

Spre deosebire de momentul in care a fost lansat seralul HBO, Sex And The City, acum social media face legea si e destul de greu pentru actori sa reziste tentatiei sa nu posteze cat mai des.

Sigur ca e  si o parte din promovare, dar se pierde mult din surpriza look-urilor si cum doamnele au inaintat in varsta, se pierde si din magia si spiritul a ceea ce a fost SATC.

 

Mai intai a fost o fotografie de la momentul lecturii scenariului, postata de Sarah Jessica Parker care nu o flata deloc pe interpreta Mirandei (Cyndia Nixon) care nu era chiar pregatita pentru o sedinta foto.

 

Acum insa a aparut prima imagine de pe platourile de filmare. Cu tinute in pas cu vremurile si cu putin din atmosfera de acum 10 ani.

Cea care a postat fotografia e tot Sarah Jessica Parker care e si producatorul serialului, deci nu poate nimeni sa i se opuna. 

Noul SATC va avea 10 episoade si  o parte importanta din distributia initiala.

 De publicitatea care se creeaza din nou in jurul serialului si brandurilor care au aparut in el, beneficiaza in aceste zile si Magnolia Bakery, locul de unde isi cumpara fetele prajituri. Post serial, Magnolia Bakery a intrat n circuitul turistic al New York-ului si se sta in continuare la coada pentru a cumpara prajituri de acolo.

 

Proprietarii locului au facut zilele trecute public reteta celebrului cupcake pe care si-l doreste toata lumea pentru ca-l mananca Carrie in film: Bannana Pudding.

Reteta e model american, cu multe lucruri care se gasesc semi preparate si puse in plicuri, dar chiar si asa, pentru cine nu poate face acasa, contra 30 dolari, vine un kit cu toate cele aproape preparate, doar sa le amesteci si sa le pui la frigider. In New York, desigur. Detalii aici.

 

 

Citește în continuare