Skip to content

10 noi tinute pe care le poarta Sarah Jessica Parker in noul serial Sex And The City, “And just like that”

Din iulie se lucreaza intens la noul serial Sex and The City care se numeste acum „And just like that”, o referinta la faimoasa replica rostita de Sarah Jessica Parker in serialul original din 1998.

In timp ce Cynthia Nixon si Kristin Davis isi vor relua rolurile Miranda si Charlotte, Kim Catrall a ales sa nu li se alature celor 3 in rolul Samanthei din cauza conflictelor deschise pe care le-a avut cu Sarah Jessica Parker. Din distributia originala a seriei vor mai juca Chris Noth in rolul lui Mister Big, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson si Evan Handler, dar au fost incluse acum si 3 actrite de culoare.

Parte din promovarea filmului, pentru a crea curiozitate pana la sosirea serialului pe HBO, este accesul public la imagini cu tinutele purtate de Sarah Jessica Parker.

Iata 10 dintre cele mai noi tinute facute public, toate vor fi prezente in noul serial

SATC a rulat timp de 6 sezoane, intre 1998 si 2004, cu 94 de episoade de o jumatate de ora fiecare. A fost urmat de doua filme de lung metraj in 2008 si 2010, si de un serial care a avut-o protagonista pe AnnaSophia Robb in ipostaza de tanara Carrie Bradshaw, care a avut premiera in 2013 si a fost inchis dupa doua sezoane.

Serialul a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale HBO din toate timpurile si a avut si o versiune braziliana, cu cele patru prietene actrite de culoare.

In aceeasi directie a inspiratiei dupa SATC, o reteta care a functionat foarte bine, Netflix s-a bucurat anul acesta de succesul serialului  “Lily in Paris”,  produs de acelasi Darren Star cu o parte din echipa de la Sex And The City.

Citește în continuare