Skip to content

In august si septembrie, petreceri NOMAD pentru cei care iubesc muzica electronica. Petrecerile cu décor special, dansatori costumati si surprize au loc la Bucuresti, Mamaia/ Constanta si Iasi

NOMAD isi face debutul in aceasta vara cu o serie de partyuri de muzica electronica, in orase din tara, cu trei evenimente programate pentru august si septembrie la Bucuresti, Mamaia/ Constanta si Iasi. Petrecerile au in spate un scenariu post-apocaliptic (care nu este departe de realitate), cu artisti de muzica electronica, decor custom-made si dansatori costumati care vor anima atmosfera.

Primul eveniment din seria NOMAD va avea loc pe 28 august, la Bucuresti, la Combinatul Fondului Plastic. Petrecerea incepe la ora 16.00 si va dura pana la ora 02.00, evenimentu este destinat publicului peste 18 ani.

 Va veti puea distra pe muzica Palms Trax (unul dintre cei mai apreciati DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA si rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave si nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu inclinatii catre imnuri folk traditionale imbinate impecabil cu muzica electronica moderna) si Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald si Doreen Recordings).

Urmatoarele doua evenimente din seria NOMAD vor avea loc la Mamaia/ Constanta (vineri, 3 septembrie) si Iasi (vineri, 17 septembrie), iar detaliile despre locurile de desfasurare si programul urmeaza sa fie anuntate.

Biletele pentru partyul NOMAD de la Bucuresti pot fi achizitionate de pe IaBilet la pretul de 75 lei. Pretul biletelor la intrare va fi de 90 lei.

Pentru acces, participantii la eveniment trebuie sa detina un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul in incinta evenimentului. Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, seria de evenimente NOMAD va avea loc in aer liber si cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si purtarea mastii in spatiile comune (bar, toalete etc.).

Citește în continuare