Skip to content

In acest week end, “AWAKE prezinta Vita de Vie Simfonic”, cu participarea extraordinara a Filarmonicii de Stat Tirgu Mures. Accesul e gratuit (bilet valoare zero de pe iabilet.ro)

Vita de Vie va concerta pe 22 august alaturi de Filarmonica de Stat Tirgu Mureş, condusa de dirijor Remus Grama, la Cetatea Medievala Tirgu Mures, in cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE. In deschidere: Vizi.

Concertul a fost prezentat initial in 2018, la cea de-a doua editie, AWAKE Festival sub numele Vita de Vie ”In Corzi”, fiind primul proiectsimfonical trupei.

Atunci Vita de Vie a reorchestrat pentru orchestra simfonica marile hituri ale trupei de pe cele 9 albume, iar concertul desfasurat tot in compania Filarmonicii de Stat Targu Mures, pe Domeniul Teleki din Gornesti, s-a bucurat de foarte mare succes.

Si anul acesta concertul si evenimentele din jurul lui pastreaza o parte din atmosfera festivalului Awake, un festival boutique creat ca sa promoveze artisti din mai multe zone.

In activitatile paralele, in curtea cetatii medieval va fi o expozitie de arta contemporana, organizata cu OAR Mures, vor fi zone pentru Board Game, platforma Feed Your Mind cu discutii motivationale, dar si doua intalniri destinate sustinerii horeca locala: Calin Ignat de la Bere Noah va vorbi publicului despre cum sa produci local o bere artizanala, iar Larisa Pop de la Mr. Pop, Victor Bodoc de la Elephant si Zsigmond Istvan de la 112 vorbesc despre cafenelele de specialitate din Tirgu Mures

Accesul publicului este gratuit, dar e nevoie sa va luati un bilet fara cost de pe iabilet.ro.

Un singur tichet permite accesul pentru o singura persoana o singura data. Tichetul de acces va trebui pastrat pe toata durata evenimentului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si presupune respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale la momentul desfasurarii evenimentului.

Potrivit legislatiei in vigoare, accesul in incinta si participarea la eveniment sunt permise doar pentru:

  • persoanele care pot dovedi ca sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care pot dovedi ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi și a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

In incinta perimetrului Cetatii Medievale Tirgu Mures, participantii la eveniment vor avea posibilitatea de a achizitiona bauturi racoritoare, apa, bere cu si fara alcool si gustari.

Produsele vor putea fi procurate cu numerar sau card bancar.

Citește în continuare