Skip to content

Eminem joaca in serialul Black Mafia Family, produs de 50 Cent. Snoop Dog face parte din distributia filmului despre BMF Entertainment, casa de discuri paravan pentru vanzarea de droguri

Platforma de video streaming Starz a anuntat ca Eminem va face parte din seria Black Mafia Family (BMF), produs de 50 Cent. Noua serie va fi plasata in Detroit, orasul din care provine Eminem, si va avea opt episoade, dupa cum 50 Cent a declarat la inceputul anului.

Povestea urmareste doi frati, Demetrious „Big Meech” Flenory (Demetrious „Lil Meech” Flenory Jr.) si Terry „Southwest T” Flenory ( Da’Vinchi), care au trecut de la a fi mici traficanti la fondatorii uneia dintre cele mai puternice familii de traficanti din SUA. Afacerea lor a inceput sa infloreasca in 2000, cand au lansat BMF Entertainment ca paravan pentru spalarea banilor si mascarea traficului de droguri.

De-a lungul timpului, BMF Entertainment a fost asociat cu mai multi rapperi, ca JAY-Z, Jeezy, Shawty Lo sau Fabolous. FBI-ul a aflat in cele din urma despre organizatie si le-a urmarit fiecare miscare prin interceptarea telefoanelor timp de ani de zile. Se estimeaza ca in 15 ani, acestia au castigat peste 270 de milioane de dolari din traficul de cocaina in Statele Unite.

Rapperul Eminem va intepreta rolul lui Richard Wershe Jr., mai cunoscut sub numele de White Boy Rick. In anii 1980, Wershe, inca adolescent, a devenit cel mai tanar informator din istoria FBI. Ulterior a fost arestat la 17 ani si condamnat la inchisoare pe viata, desi a fost eliberat anul trecut dupa ce a executat mai mult de 30 de ani. Povestea a fost prezentata in filmul din 2018 “White Boy Rick”, in care a jucat Richie Merritt in rolul lui Wershe si Matthew McConaughey in rolul tatalui sau.

In aceasta serie, va mai fi si Snoop Dogg, care interpreteaza rolul pastorului Swift, un „consilier spiritual” al familiei Black Mafia. Acesta este primul rol substantial al lui Snoop ca actor intr-un serial de televiziune.

De altfel, povestea BMF a mai fost adaptata pentru film in 2012, in documentarul “BMF: The Rise and Fall of a Hip-Hop Drug Empire”, in regia lui Don Sikorski.

Seria va avea premiera pe 26 septembrie 2021.

Marshall “Eminem” Mathers si 50 Cent s-au cunoscut in 2002. Colaborarea cu producatorul Dr. Dre l-a facut pe Eminem star, iar impreuna au facut acelasi lucru pentru rapperul Curtis Jackson, cunoscut ca 50 Cent.

Eminem a mai aparut in filme, primul rol importand fiind in 2001, cand a jucat in „The Wash”, iar un an mai tarziu a primit rolul principal in pelicula cu tente autobiografice „8 Mile”. De asemenea, a avut o scurta aparitie in „Funny People” (2009), apoi in „The Interview” (2014) si si-a interpretat propriul rol in sezonul sapte al serialului „Entourage”. 

Cel mai recent album a lui Eminem a fost lansat in ianuarie 2020, acesta reusind sa-si surprinda fanii cu un nou album caruia nu i-a facut niciun fel de promovare. Intitulat „Music to Be Murdered By”, discul are 20 de melodii la care au colaborat mai multi artişti, precum Black Thought, Q-Tip, Ed Sheeran, Anderson Paak, Young M.A sau Juice WRLD.

Nascut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III – cunoscut sub numele Eminem – si-a inceput cariera in 1987, fiind primul artist rap care a castigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, in 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa „Lose Yourself”, la categoria „cel mai bun cantec original”. Mai mult, de-a lungul carierei Eminem a fost recompensat cu 15 premii Grammy.

Citește în continuare