Skip to content

Carey Mulligan si Zoe Kazan sunt protagonistele filmului “She Said” despre jurnalistele de la The New York Times care au declansat miscarea #metoo. Brad Pitt e producator

Carey Mulligan si Zoe Kazan sunt protagonistele filmului “She Said” despre jurnalistele de la The New York Times, Megan Twohey si Jodi Kantor, care in 2017 au declansat miscarea #metoo ca urmare a articolului despre anii de abuzuri sexuale si emotionale la care au fost supuse multe actrite mari de la Hollywood de catre Harvey Weinstein.

In distributie vor mai fi Samantha Morton ( pe care ati vazut-o in „Minority Report” sau „The Walking Dead” ) care va juca rolul fostei asistente a lui Weinstein, Zelda Perkins, care a indurat ani intregi de abuzuri dar nu a putut marturisi nimic din cauza clauzelor contractlui de angajare. Patricia Clarkson o va interpreta pe jurnalista sefa de department a celor doua reporterite de la Times, iar directorul ziarului va fi interpretat de Andre Braugher

Filmul va fi o adaptare a cartii She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement” si va fi regizat de Maria Schrader, cea care a castiga un EMMY pentru exceptionala serie Netflix “Unorthodox”.

Printre producatori e si Brad Pitt, prin casa lui de productie Plan B, actorul marturisind la vremea respectiva ca l-a confruntat direct pe Harvey Weinstein care ii facea apropouri insistente iubitei sale din tinerete, Gwyneth Paltrow.

In acest moment Harvey Weinstein (69 ani) este in penitenciar cu o condamnare de 23 de ani ca urmare a 11 acuzatii de viol si a altor acuzatii de santaj sexual sau hartuire sexuala. Producatorul american care a condus multi ani Miramax, o casa de productie film cu multe premii Oscar, a intrat in malaxorul controlului media pe care el l-a creat. Stirea despre noi actori in distributia filmului „She Said” a aparut in presa a doua zi dupa o noua infatisare a sa la tribunal, unde i s-au adus noi acuzatii de catre productorii californieni.

Miscarea #metoo in care multe actrite au marturisit abuzurile la care au fost supuse pentru a fi distribuite in filme a avut ecouri si in alte directii.

Multi miliardarul Jeffrey Epstein care facea  trafic cu tinere fete sarace pe care le plasa unor oameni foarte bogati a fost arestat si s-a spanzurat in inchisoare.

Urban.ro a realizat un interviu exlusiv cu regizoarele seriei „Victimele lui Jeffrey Epstein” despre cel mai mare scandal de trafic uman din ultimul deceniu: „Conexiunile lui cu oamenii puternici l-au protejat”, recunosteau femeile care au intervievat zeci de tinere pentru acest documentar. Puteti citi interviul la link-ul de mai jos.

Citește în continuare