Skip to content

(update) Primul trailer „Red Notice”, filmul cu Ryan Reynolds, Dwayne Johnson si Gal Gadot. Tot ceea ce se stie despre una dintre cele mai scumpe productii Netflix de pana acum.

Ryan Reynolds, Dwayne Johnson si Gal Gadot joaca rolurile principale in „Red Notice”, un film de actiune produs si lansat de Netflix care va fi lansat in lunile urmatoare.

Recent au aparut primele imagini din film iar revista Empire a lansat inca o serie de fotografii cu Reynolds, Johnson si Gadot in timpul filmarilor. 

„Red Notice” a fost scris si regizat de Rawson Marshall Thurber, cunoscut pentru „Skyscraper”, „Easy A” si „We’re The Millers”. In Romania, filmul va fi disponibil pe Netflix incepand cu 12 noiembrie 2021, orele 10:00.

Dwayne Johnson joaca rolul lui agent FBI specializat in jafuri artistice, aflat intr-o misiune de urmarire a „celei mai cautate hoate din lumea artei” – rolul lui Gal Gadot – si a „celui mai mare escroc pe care lumea NU l-a vazut niciodata” – Ryan Reynolds.

Cu un buget estimat intre 160 si 200 de milioane de dolari, „Red Notice” este una dintre cele mai scumpe productii Netflix de pana acum, o mare parte fiind distribuita intre salariile celor 3 actori care sunt remunerati cu 20 de milioane de dolari fiecare.

Popularitatea acestora din ultimii ani, atat in productiile cu super-eroi dar si in comedii sau filme de actiune, i-a ridicat la statutul de cei mai bine platiti actori in Hollywood – Gadot conduce clasamentul feminin iar Johnson pe cel masculin.

Intr-un interviu acordat Empire, regizorul Rawson Marshall Thurber a declarat ca „este vorba despre carisma. Sau despre ce se intampla cand ii reunesti pe Deadpool, Wonder Woman si Black Adam. Ma simt foarte norocos, e aproape ca si cum as trisa pentru ca ii am pe toti trei in acelasi cadru. Chimia lor nu este o functie tehnica, nu are legatura cu scenariul sau cu regia, are legatura strict cu partea de casting. Ori exista, ori nu exista. Iar ei trei au ceva special, veti vedea.”

UPDATE: A aparut si primul trailer al productiei care va fi lansata pe Netflix pe 12 noiembrie. Il puteti urmari mai jos.

Pe langa scenariul lui Marshall si trio-ul care asigura filmului titlul de „blockbuster”, „Red Notice” ii mai are in distributie pe Ritu Arya din „the Umbrella Academy”, Chris Diamantopoulos, Vincenzo Amato. 

Filmarile au inceput in ianuarie 2020 in Atlanta, Georgia si s-au oprit brusc pe 14 martie din cauza crizei pandemice. Au fost reluate in septembrie 2020 in SUA iar in noiembrie intreaga echipa s-a mutat in Italia pentru o saptamana de filmari in Roma si in Sardinia. 

Productia promite sa impresioneze atat din punct de vedere vizual, departamentul de efecte speciale fiind coordonat de Richard R.Hoover (nominalizat de 3 ori la Oscar pentru „Armageddon”, „Superman Returns” si „Blade Runner 2049”, cel din urma i-a adus si primul trofeu din cariera) dar si auditiv, muzica fiind compusa de Steve Jablonsky, cunoscut pentru coloana sonora a francizei „Transformers” si „Skyscraper” unde a lucrat prima data cu Marshall Thurber.

De la „Wonder Woman”, Gadot isi construieste cariera prin roluri memorabile in care joaca numai femei puternice, care au scris istorie si au schimbat lumea in bine.

Unul dintre cele mai semnificative roluri ale lui Gal Gadot va fi cel al Cleopatrei, intr-un film despre viata Reginei Egiptului care va fi regizat de Patty Jenkins (care a realizat si „Wonder Woman”).

Intre timp, actrita lucreaza la filmul dedicat lui Hedy Lamarr care va fi lansat pe Apple TV+

Lamarr a fost o actrita legendara in anii ’40-’50 cand studiourile MGM o promovau drept „cea mai frumoasa femeie din lume” si o puneau in filme alaturi de cei mai frumosi actori ai vremurilor. A devenit cunoscuta ca inventatoare a unui sistem de ghidare prin radio pentru torpilele folosite de trupele Aliate in timpul razboiului. Tehnica pe care a dezvoltat-o in anii ’40 alaturi de George Antheil este incorporata astazi in tehnologia Bluetooth si in versiunile vechi de Wi-Fi.

Intre plus, Gadot o va juca si pe Irena Sendler, eroina poloneza a celui de-al doilea Razboi Mondial, intr-un film finantat de Warner Bros. In curand va mai aparea si in „Moarte pe Nil” in regia lui Kenneth Branagh.

Intre timp, pe Dwayne Johnson il puteti vedea zilele acestea in cinematografele din Romania in „Croaziera in jungla” in care joaca alaturi de Emily Blunt.

Citește în continuare