Skip to content

Kate Walsh, dr. Addison Montgomery din Grey’s Anatomy se intoarce in sezonul al 18-lea. Si Peter Gallagher o sa faca parte din distributie

GREY’S ANATOMY, Kate Walsh, ‘Piece Of My Heart’, (Season 4, aired May 1, 2008), 2005-. photo: Scott Garfield / © ABC / Courtesy Everett Collection

Kate Walsh se va intoarce ca dr. Addison Forbes Montgomery in sezonul al 18-lea din “Grey’s Anatomy”, acesta fiind al 16-lea an de cand serialul exista pe piata. Ea este un chirurg ginecologic si neonatal de talie mondiala, fosta sotie a lui Derek Shepherd (Patrick Dempsey) si cu o istorie in ceea ce priveste relatia cu Meredith Grey (Ellen Pompeo).

Walsh a aparut pentru prima oara in primul sezon al cunoscutei serii Grey’s Anatomy, insa a disparut o data cu sezonul 3, creatorul seriei, Shonda Rhimes, creand pentru aceasta un alt serial,  Private Practice, pentru care aceeasi dr. Addison s-a mutat la Los Angeles.

Anuntul intoarcerii in serial a fost facut de catre Kate Walsh pe Instagram, intr-o postare pe canalul principal al serialului.

De asemenea, si Peter Gallagher va fi parte din distributia sezonului cu numarul 18, ca unul dintre apropiatii lui Ellis Grey, mama lui Meredith.

Acesta il va interpreta pe Dr. Alan Hamilton, care a cunoscut pe Ellis Gray si despre care presa internationala scrie ca va avea cateva intalniri cu Meredith despre relatia cu mama sa.

Si ultimul sezon al seriei “Grey’s Anatomy” a adus in prim plan personajele indragite de public, intreg sezonul 17 fiind dedicat celor care nu mai fac parte din productie, incepand cu reintoarcerea lui Patrick Dempsey, care a fost intens comentata de publicul larg.

Patrick Dempsey a vorbit cu jurnalistii Variety despre ultima scena pe care a filmat-o pentru “Grey’s Anatomy”. Personajul sau, Dr. Derek “McDreamy” Shepherd, apare intr-o secventa, dupa cinci ani de cand medicul a murit.

In scena finala, Meredith (Ellen Pompeo) viseaza la momentul in care ea si Derek (Patrick Dempsey) se casatoresc pe plaja.

“Cred ca a un mod fericit de a incheia totul. Intentia a fost de a da oamenilor putina speranta. Am pierdut atat de multi oameni in ultimul an, astfel incat ideea de ingeri care stau in preajma noastra si ne pazesc este un mesaj frumos pe care il putem transmite in lumea aceasta cenusie in care traim acum. Asa ca pentru toti a fost un final frumos. Sunt incantate ca s-a incheiat asa si ca fanilor chiar le-a placut”, spune Patrick Dempsey.

Premiera sezonului cu numarul 18 din seria “Grey’s Anatomy” este programata pentru joi, 30 septembrie, pe ABC.

Cel de-al 17-lea sezon al serialului „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” a fost difuzat la finalul anului trecut. Primul episod, de doua ore, a fost dedicat tuturor celor care lucreaza in prima linie, in lupta cu pandemia de coronavirus.

„Cea mai importanta datorie pe care am avut-o in acest sezon a fost sa onoram realitatea acestei pandemii si impactul pe care il are, mai ales asupra lucratorilor sanitari. Pe langa asta, a trebuit sa venim cu moduri creative prin care sa permitem serialului sa fie inca distractiv si romantic si sa ofere un fel de evadare. Aici intra Patrick Dempsey. Motivul plajei, care va continua dincolo de premiera, ne ofera un mod de a trai dincolo de pandemie chiar si pentru putin timp, iar revenirea lui Derek ne-a bucurat pe noi, pe Meredith si pe fani”, a declarant atunci Krista Vernoff, showrunner, intr-un comunicat.

Si aceasta a subliniat importanta purtarii mastii de protectie, in aceste vremuri in care ne confruntam cu pandemia de coronavirus. De altfel, intreaga echipa care lucreaza la “Grey’s Anatomy” subliniaza, ori de cate ori apare ocazia, ca masca de protectie poate salva vieti.

La inceputul crizei pandemice in 2020, realizatorii serialului au donat materiale sanitare din recuzita platoului de filmare stocul de combinezoane, halate, masti si manusi.

Citește în continuare