Skip to content

Brad Pitt si George Clooney fac parte dintr-un nou proiect de film regizat de Jon Watts pentru Apple Studios

Publicatia Deadline a anuntat ca Brad Pitt si George Clooney, alaturi de Jon Watts, vor lucra la un nou proiect, pentru care inclusiv Lionsgate, Sony, Netflix, MGM, Universal, Amazon, Annapurna Pictures si Warner Bros. au negociat, insa acestia au decis sa mearga mai departe cu Apple Studios. 

Brad Pitt si George Clooney nu sunt la prima colaborare ca producatori, lucrand si la „Burn After Reading” (2008) al fratilor Joel si Ethan Coen.Pentru aceasta noua productie, Watts va scrie, regiza si produce impreuna cu Smokehouse Pictures a lui Clooney si Plan B Entertainment a lui Pitt.

Totodata, nu sunt cunoscute multe despre actiunea filmului, insa detaliile oferite de Deadline mentioneaza ca este un film centrat pe doi intermediari care obtin acelasi contract.

Productia este cea mai recenta achizitie a Apple Studios, care urmeaza sa lanseze „Emancipation”, regizat de Antoine Fuqua, cu Will Smith, westernul „Killers of the Flower Moon” al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio si Robert De Niro, o interpretare muzicala a povestii clasice de vacanta a lui Charles Dickens cu Will Ferrell, Ryan Reynolds si Octavia Spencer; șs „Raymond si Ray”, un nou film de lung metraj cu Ewan McGregor si Ethan Hawke.

George Clooney a regizat „The Tender Bar”, cu Ben Affleck si Tye Sheridan, pentru Amazon, adaptarea dupa cartea „Dulcele Bar” a lui J.R. Moehringer, care va fi lansat pe 17 decembrie, iar Watts a regizat toate trei cele mai recent filme „Spider-Man”. Cel mai recent, „Homecoming”, va fi lansat iarna aceasta.

George Clooney a mai regizat “Confessions of a Dangerous Mind,” “Good Night and Good Luck,” “Leatherheads,” “The Ides of March,” “The Monuments Men”si “Suburbicon” si are in lucru pentru Netflix, un thriller, “Midnight Sky” in care si joaca alaturi de Felicity Jones.

Brad Pitt este castigator a doua premii Oscar si nominalizat de alte 5 ori pentru premiile Academiei Americane de Film.

De la “Interview with the Vampire” (1994) pana la anarhistii Jeffrey Goines in “12 monkeys” (1996)  si Tyler Durden in Fight Club (1999), de la Benjamin Button in “The Curious Case of Benjamin Button” (2008) pana la Rusty Ryan in “Ocean’s Eleven” (2001) sau Lt. Aldo Raine in “Inglourious Basterds” (2009), ipostazele actoricesti in care publicul l-a descoperit pe Brad Pitt au aratat intotdeauna versatilitate, foarte multa putere de munca si un talent imens.

Citește în continuare