Skip to content

HBO continua documentarele muzicale cu artistii Alanis Morissette, DMX si Juice WRLD. Morrisette a anuntat ca nu va promova documentarul despre ea

HBO a anuntat u o noua serie de filme din seria Music Box, cu documentare despre Alanis Morissette, DMX, Kenny G, Juice WRLD si Robert Stigwood, omul din spatele Saturday Night Fever.

Primul documentar, Jagged, a fost regizat de Alison Klayman si se concentreaza pe lansarea debutului lui Morissette, Jagged Little Pill, in 1995 – cel de-al treilea album al cantaretei si cel cu care a ajuns in topurile din intreaga lume, propulsand-o pe scenele internationale. Documentarul debuteaza pe 18 noiembrie pe HBO Max.

Cu privire la acest documentar, in septembrie, Morissette a emis o declaratie in care explica de ce, in ciuda implicarii ei initiale, ea nu va promova sau nu va participa la niciun eveniment in sprijinul lui Jagged, spunand: „Nu a fost povestea pe care am fost de acord sa o spun. Stau aici acum experimentand impactul deplin al increderii pe care am avut-o in cineva care nu merita sa fie de incredere.” Morissette a reeditat Jagged Little Pill pentru a 25-a aniversare anul trecut; albumul a fost adaptat pentru scena si a debutat pe Broadway in 2019.

HBO va difuza noi filme din seria Music Box in fiecare saptamana pana in decembrie. Din serie mai fac parte si documentarul DMX: Don’t Try to Understand (25 noiembrie), Listening to Kenny G (2 decembrie), Mr. Saturday Night (9 decembrie) si Juice WRLD: Into the Abyss (16 decembrie).

Music Box este o colectie de filme documentare create de Bill Simmons („Andre The Giant”, „Showbiz Kids”) care exploreaza momente esentiale din lumea muzicii.

Primul film din serie, „Woodstock 99: Peace, Love, and Rage”, spune povestea Woodstock ’99, un festival de muzica promovat pentru a face ecou unitatii si idealismului contraculturii din concertul original din 1969, dar in schimb s-a transformat in revolte, jaf si agresiuni sexuale.

Citește în continuare