Skip to content

Târgul de carte Gaudeamus editia 2021 a inceput astazi si se desfasoara exclusiv online pana pe 21 noiembrie. Editurile Humanitas, Polirom si Curtea Veche nu sunt intre expozantii online. Ce reduceri sunt anuntate.

 

Cea de-a 28-a editie a târgului de carte Gaudeamus se desfasoara pe site-ul gaudeamus.ro unde participa şaptezeci de standuri virtuale, multe din zona editurilor ecumenice sau universitare.

Editurile Humanitas, Polirom si Curtea Veche nu sunt intre expozantii online, in schimb puteti gasi standurile virtuale ale editurilor Nemira, Publica, Editura Trei, Corint sau Litera.

Nemira a anuntat un discount de 20% pentru cartile propuse in standul sau virtual, Editura Trei si editurile din grupul sau (Pandora M si Lifestyle Publishing) au discount de 45 %, iar Editura Velant are oferta cu 2 carti cumparate si a treia e cadou. Catalogul editurilor care fac parte din targul virtual poate fi gasit aici.

Programul anuntat de organizatori cuprinde peste 60 de evenimente editoriale, in majoritate lansari si prezentari de carte in premiera. Toate evenimentele propuse de participantii la aceasta editie vor fi disponibile, live sau inregistrate, pe gaudeamus.ro, pe pagina Facebook a Radio România Gaudeamus si pe paginile din retelele de socializare ale participantilor.

Citește în continuare