Skip to content

Apartamentul lui Carrie din „Sex and the City” va fi replicat la Londra sub forma unei expozitii de tip pop-up in Covent Garden. Pretul de intrare incepe de la 5 lire

Apartamentul emblematic al lui Carrie din serialul new-york-ez „Sex and the City” ajunge la Londra sub forma unui pop-up care se va deschide in Covent Garden pentru perioada 11-12 decembrie, parte din campania noii serii de dupa 20 de ani a celebrului serial.

Vizitatorii vor avea sansa de a retrai unele dintre momentele din serial, pasind in lumea lui Carrie Bradshaw. Experienta cuprinde inclusiv optiunea de a scrie de la computerul lui Carrie, shooting foto in dressing-ul acesteia si degustari de cocktails. Expozitia va avea si un magazin, unde vizitatorii isi pot achizitiona intreaga serie pe va oferi vizitatorilor posibilitatea de a achizitiona pe Blu-ray show-ul.

Biletele se pun in vanzare incepand cu 18 noiembrie si costa de la 5 lire. Detalii aici.

Tot parte din campania de promovare a noii serii „Sex and the City”, fanii au avut ocazia sa viziteze si adevaratul apartament a lui Carrie Bradshaw din serial. Ca parte din campania de promovare a continuarii „And just like that” care va fi lansata in decembrie pe HBO, Sarah Jessica Parker si Warner Bros Consumer Products au colaborat cu Airbnb pentru a oferi sederi de 2 nopti intr-un loc in care a fost recreat in cel mai mic detaliu apartamentului personajului Carrie. 

In serial si in filme, apartamentul este descris ca fiind in cartierul Upper East Side insa, in realitate, este in zona Chelsea din New York. Sederea pentru o noapte a fost 23 de dolari, un pret-cadou menit sa celebreze cei 23 de ani care au trecut de la difuzarea primului episod al seriei. Pretul este accesibil insa rezervarile nu vor fi cu siguranta.

Experienta a fost una de lux, imersiva si chiar unica deoarece inchirierea a inclus si un mesaj de primire de la Sarah Jessica Parker, 2 cocktailuri Cosmopolitan – preferatele lui Carrie Bradshaw – si sansa de a proba o parte din cele mai memorabile costume create de Patricia Field pentru primele sezoane ale serialului. In dulap va fi inclus si faimosul tutu de balerina purtat de Carrie in intro-ul seriei. Pe langa aceste beneficii, oaspetii au primit un brunch la un restaurant din zona, o sesiune de stil personal cu un stilist-vedeta din New York si o sedinta foto.

Platforma HBO Max a anuntat continuarea „And just like that” in luna ianuarie iar de atunci Urban.ro v-at tinut la curent cu noutatile de pe platourile de filmare.

Cele 10 episoade noi le vor avea ca protagoniste pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis. Alaturi de ele vor reveni Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson si Evan Handler care isi vor relua rolurile lui John James Preston (Mr.Big), Anthony Marentino, Steve Brady, Stanford Blatch si Harry Goldenblatt.

Actorul Willie Garson a decedat in mijlocul procesului de filmare, la jumatatea lunii septembrie, dupa o lupta crunta cu cancerul pancreatic. Producatorii si actorii si-au exprimat regretul fata de acest moment tragic si s-au declarat norocosi ca au reusit sa filmeze alaturi de el in ultimile zile ale vietii lui.

Singurul personaj principal care nu va reveni in universul „Sex and the city” este Samantha Jones, jucata de actrita Kim Cattrall, dupa o serie de scandaluri pe care le-a avut cu Sarah Jessica Parker de-a lungul anilor. Parker este unul dintre producatorii noului serial asa ca lipsa lui Jones nu este tocmai o surpriza pentru fanii stirilor din zona divertismentului. Insa au existat numeroase intrebari legate de modul in care va fi justificata absenta personajului pe micul ecran. Dupa ce Parker, Davis si Nixon au fost surprinse in timpul filmarilor pentru o scena de inmormantare, s-a speculat ca Samantha ar fi fost omorata. 

Casey Bloys de la HBO a declarat pentru TV Line ca „Asa cum se intampla si in viata reala, oamenii vin si pleaca din viata ta. Prietenile se pierd in timp si se dezvolta noi legaturi cu alti oameni. Si cred ca solutia noastra ilustreaza foarte bine ceea ce s-ar intampla in viata reala.”

Mai jos puteti afla tot ceea ce se stie despre noul sezon „And just like that”.

Citește în continuare