Skip to content

Xbox a creat un muzeu virtual pentru cea de-a 20-a aniversare

Pentru aniversarea de 20 de ani, Xbox a proiectat un muzeu virtual pentru utilizatorii sai, care prezinta istoria jocurilor si consolelor companiei, incepand de la infiintarea sa in 1999 pana in prezent.

Vizitatorii pot accesa  www.museum.xbox.com, unde vor putea vedea un stand TV plin cu toate cele patru console Xbox ale Microsoft, precum și o statuie Master Chief care conduce utilizatorul la expozitia Halo. Fiecare consola va duce la o camera dedicata unei anumite portiuni din istoria de douazeci de ani a Xbox.

De asemenea, fiecare consola are o serie de imagini si fapte de pe parcursul dezvoltarii si lansarii sale, precum si clipuri audio de la figuri importante de la Xbox despre procesele de gandire din spatele fiecarei experiente. Povestile virtuale din muzeu mai cuprind si brevete, arta conceptuala si informatii despre unele dintre cele mai populare IP-uri pentru console.

Pe masura ce utilizatorii se plimba prin acest muzeu Xbox, se poate vedea cum alti jucatori Xbox interactioneaza cu expozitiile digitale, fiind descris totodata si progresul Xbox, Xbox 360, Xbox One si cele mai recente console Xbox Series X / S. Fiecare moment din cronologia de 20 de ani are o poveste asociata, de obicei cu un videoclip care documenteaza momentul.

In total, se pot explora 132 de momente din istoria Xbox in muzeul virtual, prin care se poate naviga folosind WASD pe o tastatura. Fiecare moment are propriul link si se poate impartasi cu altii propria ta sectiune de muzeu aniversar.

Daca utilizatorii se conecteaza la contul lor Microsoft, vor putea sa-si vada propriul muzeu personal, care contine numeroase statistici despre jocul lor bazat pe Xbox de la Xbox 360. Aceasta include genurile preferate, cele mai jucate jocuri, realizarile si datele pentru titlurile preferate.

Citește în continuare