Skip to content

Warner TV aduce in luna decembrie trilogia „The Lord of the Rings”. Primul film din trilogie va fi difuzat duminica, 12 decembrie.

„The Lord of the Rings”, una dintre cele mai premiate si de succes trilogii din toate timpurile, va fi difuzata integral in luna decembrie la Warner TV. Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom si Viggo Mortensen sunt personajele din universul Lord of the Rings, care, impreuna, au generat incasari de aproximativ 3 miliarde de dolari la nivel global. Din distributi mai fac parte si Liv Tyler, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis si Sean Bean.

Lungmetrajele alcatuiesc trilogia care a fost regizata de Peter Jackson, pe baza cartilor scrise de J. R. R. Tolkien.

Actiunea este plasata pe Pamantul de Mijloc, iar filmele il au în centru pe hobbitul Frodo care mosteneste Inelul Unic, instrument al puterii absolute, si, impreuna cu opt aliati, incearca sa il distruga pentru a se asigura ca astfel il distruge pe creatorul lui, lordul Sauron din Modor.

Primul film din trilogie, „The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring/ Stapanul Inelelor: Fratia Inelului” (2001) va fi difuzat duminica, 12 decembrie, de la ora 18:00.

Porniti in cautarea inelului, Frodo si fratia alcatuita din hobbiti, oameni, un vrajitor si un elf au un singur obiectiv: sa duca inelul la Muntele de Foc si sa il distruga pentru totdeauna. Ei trebuie sa se confrunte cu fortele lui Sauron, dar si cu influenta pe care o are inelul.

„Fratia Inelului” a fost recompensat cu patru premii Oscar – pentru imagine, machiaj, muzica originala si efecte vizuale – din 13 nominalizari, si, intre altele, cu patru trofee BAFTA si unul din partea Sindicatului actorilor americani (Ian McKellen).

Lungmetrajul va mai putea fi vizionat si pe 15 decembrie, de la ora 22:10, si pe 18 decembrie, de la ora 12:15.

Al doilea film din serie, „The Lord of the Rings: The Two Towers/ Stapanul Inelelor: Cele doua turnuri” (2002), va fi difuzat pe 19 decembrie, incepand cu ora 18:00.

„Cele doua turnuri” a fost recompensat cu doua premii Oscar – sunet si efecte vizuale – din sase nominalizări, dar si cu trei trofee BAFTA.

In timp ce Frodo si Sam se apropie de Mordor, cu ajutorul inselatorului Gollum, fratia deja divizata se opune noului aliat al lui Sauron, vrajitorul Saruman, si hoardelor din fortareata Isengard.

Acest al doilea film din serie va putea fi urmarit si pe 22 decembrie, de la ora 22:10, si in ziua de Craciun, de la ora 12:30.

Ultimul film din serie, „The Lord of the Rings: The Return of the King/ Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui” (2003) este programat pentru 26 decembrie, de la ora 18:00.

Gandalf si Argon, parte din fratie, conduc Armata Oamenilor impotriva armatei lui Sauron, intr-o batalie epica, pentru a abate atentia de la Frodo si Sam care se apropie de Muntele Doom cu Inelul Unic.

„Intoarcerea regelui” este filmul din trilogie cu cele mai multe trofee Oscar castigate – 11 – inclusiv la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” si „cel mai bun scenariu adaptat” (Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson). Acestora li se adauga cinci trofee BAFTA, unul din partea Sindicatului actorilor americani, unul din partea a Sindicatului regizorilor americani si patru Globuri de Aur.

Filmul va fi difuzat in reluare pe 29 decembrie, de la ora 22:10, si pe 1 ianuarie, de la ora 12:30.

Warner Bros. a anuntat un nou film din seria “Lord of the Rings”. The War of the Rohirrim va fi anime si e o poveste cu totul noua.

Studioul de film Warner Bros. va produce un film de lung metraj anime in lumea “Stapanul inelelor” a scriitorului J.R.R.Tolkien, au anuntat de curand oficialii companiei.

Filmul se va numi “Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” si este o poveste care nu a mai fost spusa pana acum, iar locul de desfasurare este fortareata de la Helm Deep, care apare in lungmetrajul “The Two Towers”. Nu a fost stabilita inca nicio data de lansare.

Citește în continuare