Skip to content

MORCHEEBA revine pe 24 iunie la Arenele Romane din Bucuresti cu special guest, GOLAN. Biletele s-au pus in vanzare.

Skye Edwards si Ross Godfrey se intorc anul acesta in Romania, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus in pandemie si lansat in primavara lui 2021. Albumul exploreaza soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obisnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de cariera, continuand calatoria muzicala ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice si i-a facut cunoscuti in toate colturile lumii, cu vanzari de miloane de albume. “Blackest Blue este despre gasirea unei cai de a iesi la lumina in timpurile cele mai intunecate, schimbat, dar intact”.

Albumul contine 10 piese noi, primul extras fiind single-ul „Sounds of Blue”:

Pe 24 iunie pe scena Arenelor Romane se vor auzi in premiera piesele de pe “Blackest Blue”, precum si piese Morcheeba deja foarte cunoscute si iubite de public.

Inaintea showului Morcheeba duoului i se va alatura special guest GOLAN, care au lansat recent cel de-al doilea material discografic, intitulat „I”.

Primele 500 de bilete early bird pentru concertul MORCHEEBA de la Arenele Romane pot fi achizitionate de la https://tickets.emagic.ro si incep de la 145 lei.

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Citește în continuare