Skip to content

James Arthur in concert la Bucuresti pe 16 august la Arenele Romane. Este reprogramarea unui concert de anul trecut

Profimedia

James Arthur canta pe 16 august la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele cumparate la showul artistului reprogramat din 2020 raman automat valabile.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artisti britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute in intreaga lume, cu 4 Discuri de Platina si 4 Discuri de Aur, dar si un clip cu peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube.

James a câstigat X Factor in 2012 si pâna in prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. In doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a sustinut concerte atât in Europa, cât si in America de Nord si in Asia. A impartit scena sau a colaborat cu artisti precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro  si incep de la 149 lei in presale.

Cel mai recent single al lui Arthur James se numeste September si a fost lanat la sfarsitul anului trecut; el este despre intalnirea cu mama iubitei lui si lucrurile nebunesti pe care le-a facut din timiditate.

Ultimii doi ani au fost grei pentru James care, inainte de pandemie, a fost nevoit sa-si amane turneul din cauza unei operatii la vezica biliara.

Experienta a declansat o anxietate severa, lasându-l convins ca va „muri pe scena”. Artitsul a marturisit la faritul anului trecut ca intreaga perioada de izolare si pandemia i-au activat multe dintre traumele din copilarie ( a fost abandonat dupa divortul parintilor si a crescut intr-un foster) si ca o parte importanta din acesti doi ani i-a folosit pentru terapie.

Citește în continuare