Skip to content

Casting Call The Full Monty, in regia lui Razvan Mazilu. Se cauta actori pentru rolurile principale si secundare, inscrieri pana pe 20 februarie

Compania independenta de teatru WonderTheatre anunta o noua productie pentru 2022 printr-un casting deschis pentru spectacolul The Full Monty (Goi Pusca) pentru rolurile principale si secundare.

Castingul se adreseaza actorilor si solistilor vocali (barbati si femei) cu vârsta cuprinsa intre 20-40 de ani si vizeaza atât rolurile cântate cât si cele exclusiv de proza. 

O prima selectie va avea loc pe baza de Curriculum Vitae si a unei fotografii portret insotite, dupa caz, de inregistrari video care sa puna in valoare calitatile vocale. Artistii sunt rugati sa trimita inregistrarile folosind link-uri de youtube, vimeo sau alte site-uri similare.

Materialele vor fi trimise pe adresa [email protected] pâna la data de 20 februarie 2022. 

Urmatoarea etapa a castingului va avea loc pe data de 28 februarie in prezenta regizorului Razvan Mazilu si a echipei de productie. Vor fi contactati doar artistii selectati pentru aceasta etapa.

The Full Monty este un musical cu libret de Terrence McNally si coloana sonora de David Yazbek, o versiune scenica adaptata dupa filmul britanic cu acelasi nume din 1997, cu Robert Carlyle in rolul principal, in care sase muncitori someri din Buffalo, fara bani si fara perspective, decid sa prezinte un numar de striptease intr-un club local, dupa ce au vazut entuziasmul sotiilor lor pentru o trupa de Chippendales in turneu.

In Bucuresti, regia, coregrafia si costumele musicalului The Full Monty vor fi semnate de Razvan Mazilu.

Razvan Mazilu este artistul complet (regizor, coregraf, creator de costume), câstigator a numeroase premii, cel care a impus genul musical pe scenele din România prin spectacole ca Familia Addams, Cabaret, Sunetul muzicii, Femei in pragul unei crize de nervi, We Will Rock You, West Side Story, Mon Cabaret Noir si multe altele. In 2011 a montat o versiune a musicalului The Full Monty la Teatrul National Timisoara, cu un mare succes la public.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru productie itineranta, spatii neconventionale, sali de teatru si de cinema.

WonderTheatre produce entertainment si experiente memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru si televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de buna calitate dedicat intregii familii.

Pe lânga spectacole de teatru clasic, WonderTheatre a fost producatorul celor mai mari musicaluri realizate in România, Mamma Mia in regia lui Razvan Dinca si We Will Rock You – in regia si coregrafia aceluiasi Razvan Mazilu, cu peste 15.000 de spectatori intr-un an si cu o distributie impresionanta care i-a inclus pe Loredana, Razvan Vasilescu, Adrian Nour, Emil Rengle, Mara Captaru, Lucian Ionescu si Ana Bianca Popescu.

Citește în continuare