Skip to content

La Paris se pot face croaziere gandite de creatoarea „Sex and the City”, Candace Bushnell. Itinerarul de noua zile include locurile prin care Carrie a trecut in serial

O companie de turism a creat croaziera Sex and the City, care pleaca din Paris pe 19 iulie, cu preturi incepand de la  4.400 de dolari. Itinerarul de noua zile include prezenta scriitoarei Candace Bushnell si este gandit ca o croaziera de tip storytelling.

Pe langa locurile unde personajele din Sex and the City au trecut, croaziera cuprinde si o calatorie pe urmele artistilor Van Gogh si Monet, informatii despre legendarii Richard Inima de Leu si Napoleon si povesti despre soldatii care au luat cu asalt Debarcaderul Normandiei.

Croaziera cuprinde si o excursie pentru a vizita Auvers-sur-Oise sau palatul lui Napoleon si a  Josephine, Château de Malmaison. Ca alternativa, puteti face un tur cu bicicleta electrica la Château de Maisons-Lafitte sau sa invatati cum sa pregatiti o crema Chantilly. In Vernon, se poate opta pentru un tur gastronomic sau sa experimentati orasul cu bicicleta.

Itinerariul cuprinde si Les Andelys, unde aveti o multime de optiuni, de la un tur ghidat la o excursie de tip drumetie sau o vizita la Lyons-la-Forêt. Drumul continua spre Rouen pentru un tur al satului unde Ioana d’Arc a fost martirizata, precum si al Catedralei Notre-Dame si al Ceasului Astronomic. Alternativ, puteti incerca un tur cu caiacul ghidat.

De asemenea, veti naviga spre Caudebec si veti face o excursie in Normandia, unde puteti alege dintr-o selectie de excursii, inclusiv un tur al plajelor de debarcare din Al Doilea Razboi Mondial din Normandia, cu memoriale si monumente ale fortelor aliate, sau un tur „Gustul Normandiei” pentru a descoperi traditiile agricole si specialitatile culinare ale acestei zone. Ultima oprire a croazierei pe raul Sena este Le Havre, unde puteti alege intre o vizitare a orasului, un tur cu bicicleta sau o vizita la Palais Bénédictine din Fécamp. Croaziera fluviala in Franta se incheie cu un transfer la Paris pentru o sedere peste noapte pentru a sarbatori intreaga.

Croaziera se poate achizitiona de aici.

Sezonul „And Just Like That” s-a incheiat de curand, ultimele scene fiind filmate chiar in Paris, unde Carrie a avut o prezenta spectaculoasa.

Acum ca s-a incheiat continuarea de la Sex and The city pe nume And Just Like That, HBO Max a lansat si un documentar despre relatiile din spatele primului sezon.

Filmul e o ocazie buna pentru cei din industrie sau cei care aspira la meserii care au legatura cu lumea televiziunii sau a serialelor online sa inteleaga mecanisme din spatele unei asemenea productii.

SATC a rulat timp de 6 sezoane, intre 1998 si 2004, cu 94 de episoade de o jumatate de ora fiecare. A fost urmat de doua filme de lung metraj in 2008 si 2010, si de un serial care a avut-o protagonista pe AnnaSophia Robb in ipostaza de tanara Carrie Bradshaw, care a avut premiera in 2013 si a fost inchis dupa doua sezoane.

Serialul a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale HBO din toate timpurile si a avut si o versiune braziliana, cu cele patru prietene actrite de culoare.

In aceeasi directie a inspiratiei dupa SATC, o reteta care a functionat foarte bine, Netflix s-a bucurat anul acesta de succesul serialului  “Lily in Paris”,  produs de acelasi Darren Star cu o parte din echipa de la Sex And The City.

O astfel de croaziera in prezenta unui scriitor este disponibila si la Viena, pe Dunare, alaturi de Gillian Flynn, creatorul „Gone Girl”.

Croaziera promite degustari de vinuri, un turneu de cavaleri medievali si un tur al galeriilor Vienei. In plus, prezenta scriitorului creeaza oportunitatea de a conversa cu el despre cum isi construieste povestile si narativul. Detalii aici.

Citește în continuare

Primul centru permanent dedicat experientelor imersive din New York se va deschide printr-o expozitie Gustav Klimt. Se asteapta ca viitorul spatiu sa atraga peste 1,4 milioane de vizitatori anual, asemenea experientei Van Gogh din Paris.

Culturespaces, compania pariziana din spatele celebrului Atelier des Lumières, va deschide un spatiu permanent dedicat strict experientelor imersive. Marea inaugurare se va face prin expozitia ”Gustav Klimt: Gold in Motion”, o instalatie de arta…

Citeste mai mult